Vans si Kenzo lanseaza o noua colectia capsula: “The Clouded Leopard”!

ATT00002Vans si Kenzo continua colaborarea de succes, inceputa anul trecut, prin lansarea unei noi colectii capsula de incaltaminte sport cu print-uri in nuante vibrante.

 In ianuarie 2012, Humberto Leon si Carol Lim, directorii creativi ai Kenzo au vizitat Thailanda cu scopul de a lua urma animalelor pe cale de disparitie, din magnifica junga asiatica.

Elefantii impunatori, maimutele neastamparate, tigrul “regele junglei” si specii rare de reptile, i-au inspirat pe Leon si Lim in procesul de creeare a colectiei de Primavara-Vara 2013, Kenzo &Vans. Asa s-a nascut o noua colectie capsula, intitulata ”The Clouded Leopard”,  formata din sase modele de pantofi sport cu animal print, in nuante vii de oranj, albastru, verde combinate cu tonuri de ocru si kaki.

 Lansarea colectiei Kenzo & Vans a avut loc in Paris, in clubul “Le Balajo”. Avand ca tema atmosfera anilor ’90, petrecerea de lansare s-a bucurat de prezenta top-modelului American, Karlie Kloss si a actritei Jessica Alba.

Comercializati in magazine celebre din intreaga lume, precum Colette, Opening Ceremony sau  Lane Crowford, pantofii sport Vans sunt disponibili in Romania, in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City.

Text: Andreea Popescu