Varsta si momentele varstei

shutterstock 66729616Momentele adolescentine si varsta adolescenta sunt in viata ta pentru o singura data si tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de aceste momente si sa le traiesti conform varstei. Timpurile s-au schimbat si, odata cu ele, si obiceiurile tinerilor, de aici si vesnicele conflicte intre generatii, discutiile aprinse cu parintii care nu par atat de intelegatori si incantati de faptul ca fata lor, la varsta majoratului de exemplu, vrea sa mearga in club si sa se intoarca spre orele diminetii acasa.

Cluburile nu existau pe vremea lor, poate doar aveau parte de petreceri, dar nu prea dese si destul de restranse, evident cu ore de plecare de acasa si de intoarcere bine stabilite.

Ce este, de fapt, clubul, ce facem acolo si are el vreo influenta asupra noastra, a tinerilor? Ok, o incapere mare si frumoasa, accesorizata cu tot ce ii trebuie pentru a-l face spectaculos, de la candelabre spectaculoase de marimi mari si foarte mari pana la canapele din material catifelat, fotolii si, evident, un bar pe masura.

Ce faci acolo si de ce alegi sa te duci intr-un club? Cluburile sunt multe si pe cale sa apara si mai multe, sunt cluburi pentru orice tip de persoana cu orice tip de preferinta muzicala pentru ca, bineinteles, din acest motiv te duci, sa dansezi. Acolo te poti exterioriza asa cum vrei si cum simti pentru ca, in mod normal, nimeni nu ar trebui sa aiba ceva cu tine. In club nu te duci in fiecare noapte, sau cel putin nu ar trebui sa faci asta, nu ai de ce si nici nu ai vreo condica acolo unde trebuie sa iti semnezi prezenta obligatorie, plus ca noaptea este momentul cel mai bun pentru somn iar daca o sa pierzi noptile in mod constant, asta o vei resimti dupa o perioada.

In mod sigur, acolo vei vedea si persoane poate considerate de tine putin mai ciudate, cu un anturaj ciudat si puse pe fapte mari, fapte care, daca nu te atrag, nu trebuie sa le incerci nici macar o data doar de dragul incercarii, de exemplu alcoolul sau tutunul.

Dar cu toate astea, este frumos sa mergi pentru cateva ore de distractie meritata, sunt momente de care iti amintesti cu drag si fac parte din tineretea ta, asa ca alege cum iti doresti sa iti petreci timpul!

Text: Maria Camelia Diaconu