Vedetele au purtat peruci la un eveniment din București

Un eveniment monden de răsunet a reunit celebritățile și influencerii, miercuri, de 1 iunie, într-o locație specială! Un fashion show spectaculos de la care nu au lipsit celebre branduri și personalitățile de top din showbiz-ul autohton.

Evenimentul special “LOVE YOUR HAIR” SUMMER BRUNCH a adus în atenția publicului lansarea unei colecții capsulă pentru vară. Asocierea momentului între celebrul brand de peruci BELHER și ANNA ROMAN BRAND a strâns în jurul său nume sonore precum Raluca Bădulescu, Roxana Nemeș, Mădălina Pamfile, Raluca Dumitru, Geani Olaru s.a.

A fost unul dintre cele mai cool evenimente mondene ale verii, unde au fost prezentate ținute demne de inspirație pentru o vară fresh, colorată și, desigur, pentru apariții fără cusur. Evenimentul a fost o adevărată defilare a originalității, a bunului gust și a calității!

Vedetele de succes din showbiz-ul românesc au luat parte miercuri după-amiază la lansarea unei colecții speciale despre stil, eleganță și rafinament. Evenimentul organizat de Manifesto Agency a atras interesul persoane publice și oamenilor de afaceri din lumea high business-ului.Lumea mondenă s-a reunit cu ocazia evenimentului “LOVE YOUR HAIR” SUMMER BRUNCH

Evenimentul a început la ora 15.00 și a continuat până târziu, în locația BELHER Shop, aflată pe strada Pache Protopopescu 6. Gazda fashion show-ului a fost Raluca Bădulescu, un fashion icon cunoscut la nivel național, dar și internațional și care este, totodată, brand ambassador al perucilor îndrăgite de vedetele din România. În rândul celebrităților a luat amploare fenomenul perucilor BELHER, care imită părul natural, vara anului 2022 fiind definită în acest sens.

Toate aparițiile contează și asta ne-o demonstrează “regina fashion-ului”, Raluca Bădulescu, care a ales în cadrul întâlnirii să poarte o perucă de bună calitate, fără cusur pe piață, de la brandul BELHER. Ea a bifat întotdeauna apariții surprinzătoare și și-a completat stylingul cu o podoabă impresionantă. Ea a devenit trendsetter în materie de peruci și a luat parte la evenimentul ce a pus în lumină munca celebrului brand BELHER, care vine pe piața din România cu o abordare fresh și răspunde cerințelor femeilor într-o continuă schimbare și adaptabilitate.

BELHER este un brand condus din spate de două mâini de fier, care demonstrează că iscusința femeii în domeniul fashion-ului, al calității superioare și al frumosului este de neegalat. Perucile au reușit să acapareze nume mari de la noi din țară, care dau trendul în modă.

“A fost un eveniment de-a dreptul spectaculos pe care mi l-am imaginat exact așa: plin de eleganță și rafinament!”, spune Sabina, care alături de sora sa a pus bazele unei afaceri pe care doamnele și domnișoarele o iubesc: “Am sărbătorit alături de cei mai frumoși oameni începerea sezonului de vară! Toată lumea a fost extrem de încântată și ne bucurăm că suntem parte dintr-o lume ce aduce în fața dumneavoastră frumosul, stilul și clasa!”, a spus Andra, fondatoarea BELHER.

Fashion show-ul a fost definit de strălucire, noutate și originalitate. De la eveniment nu au lipsit decorurile încântătoare, demne de o prezentare de modă atât de răsunătoare și nici gustările alese, băuturile de top și muzica ce a încununat evenimentul monden.

Dintre numeroșii invitați, o notă aparte a fost adusă de celebritățile din România, care au impresionat cu aparițiile demne de laudă, în ținute ce au completat decorul special. Fashion show-ul a adus în fața întregii țări noile trenduri pentru vara anului 2022.