Vedetele se alatura campaniei Kangoo Jumps pentru viata

Vedetele se alatura campaniei Kangoo Jumps pentru viataDuminica, 15 martie, incepand cu ora 10:00, vedetele isi vor da intalnire la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti, pentru a face sport in scopuri caritabile. Astfel, Julie Mayaya, Carmen Negoita si Patricia Cimpoiasu, artista din formatia Amadeus, sub indrumarea bine-cunoscutei antrenoare Kinga Sebestyen, vor face kangoo jumps in cadrul evenimentului Kangoo Jumps pentru viata.

A sasea editie Kangoo Jumps pentru viata

Evenimentul, ajuns deja la cea de-a sasea editie, are ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer si de leucemie din cadrul Asociatiei M.A.M.E. Taxa de participare la eveniment este de 50 de lei, iar pe parcursul celor cinci ore de Kangoo Jumps, cei prezenti vor putea opta pentru clase diferite: Kangoo Power, Kangoo Dance si Kangoo Kick. Campania umanitara a luat nastere in anul 2010, iar in ultimii doi ani Kinga a fost sustinuta in demersurile sale caritabile si de vedete ca Anca Serea, Ellie White, Sylvia si Andreea Runceanu, componenta trupei Amadeus.

Text: Madalina Manole

martie 13th, 2015 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate