Versurile melodiilor cu tenta sexuala afecteaza comportamentul tinerilor

Versurile melodiilor cu tenta sexuala afecteaza comportamentul tinerilorMelodiile ce contin versuri cu tenta sexuala pot avea un efect nociv asupra comportamentului sexual si a atitudinii adolescentilor, conform unui nou studiu. Versurile sexuale, care descriu dragostea ca pe un act fizic sunt asociate si cu nevoia de putere pe care vor sa o detina tinerii. “In urma cercetarilor anterioare, s-a constatat faptul ca exista o asociere destul de apropiata intre versurile cu tenta sexuala si comportamentul sexual al adolescentilor.”

Din cauza acestor versuri, adolescentii au tendinta de a-si supraestima activitatea sexuala comparandu-se cu prietenii lor sau chiar cu vedetele care au o viata tumultuoasa. Timpurile moderne nu au adus, insa, o imbunatatire a calitatii sexului. Din pacate, ca urmare a existentei acestor versuri, fetele tind sa creada ca valoarea lor in societate este data de abilitatea de a oferi placeri sexuale persoanelor de sex opus. Din cauza acestor lucruri tinerele adolescente ajung sa sufere de depresii, tulburari de alimentatie si chiar incep sa consume substante chimice. In acelasi timp, specialistii considera ca educatiei sexuale care trebuie transmisa tinerilor ar trebui sa i se acorde o mai mare importanta.

Text: Andreea Popescu

septembrie 12th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate