Vivienne Westwood, implicata intr-o campanie a Baletului National Englez

Vivienne Westwood, implicata intr-o campanie a Baletului National EnglezVivienne Westwood s-a implicat intr-o campanie de rebranding a Baletului National Englez, campanie in care balerinele apar imbracate in creatii ale brandului, imagine care isi propune sa celebreze fuziunea intre modernitate si traditie. Acest rebranding include un nou logo, un nou site, toate acestea pentru ca baletul sa fie accesibil tuturor.

Westwood a fost aleasa pentru aceasta colaborare pentru a sublinia o imagine neconventionala, insa clasica, o colaborare perfecta a traditiei engleze.

Balerinele au lasat acasa tutuurile, au parasit scena conventionala pentru a arata imagini de o intensitate aparte si creativitate. Este vorba despre arta in stare pura, despre o campanie care imbina coregrafia, moda si fotografia pentru a demonstra o idee unica. Ne place cand vedem asemenea colaborari si ne declaram incantati, multumiti. Ne-am dori ca si in Romania sa avem ocazia sa admiram asa ceva si sa existe proiecte care se sustin.

 

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 23rd, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate