Voliovesti iti indeplineste orice dorinta vestimentara

lansare-Voliovesti-1Luna aceasta a avut loc evenimentul de lansare al platformei Voliovesti. Acesta a reprezentat nu numai un prilej de intalnire a personalitatilor si consumatorilor de lux, dar si instrumentul perfect pentru a admira creatiile brandurilor de moda partenere, de a descoperi multiple fatete ale designului, dar si de a testa o noua modalitate de a efectua cumparaturi, bazata pe dorintele clientilor. De acum inainte, aceasta platforma va tine rol de dressing online. Cu designerii implicati in acest proiect, clientul poate, pur si simplu, sa intre pe site, sa isi exprime dorinta in legatura cu produsul vestimentar, iar motorul de cautare il va trimite catre locul unde poate fi gasita acea haina sau accesoriu.Invitati de seama si design italian

Locul ales a fost o optiune foarte buna, pentru ca am putut admira designul italian al camerelor, cu felurite mostre realizate cu pietre Swarowski sau sidef. Hainele prezentate, bine incadrate din punct de vedere cromatic, au fost atractia serii. Invitata speciala a evenimentului a fost printesa Lia de Romania care a tinut sa vorbeasca despre stilul adoptat. Printesa Lia a Romaniei, care a redefinit eleganta, sustinand, totodata, talentul designerilor romani, a afirmat: lansare-Voliovesti-2„Pentru mine, eleganta nu inseamna doar sa te imbraci cu stil pentru diferite ocazii, ci si eleganta interioara, a sufletului si responsabilitatea de a promova imaginea frumoasei noastre tari. Peste tot in lume, cand, in mod inevitabil, primesc un compliment pentru felul in care ma imbrac, ma simt onorata si mandra sa spun ca este opera unui designer roman. Ca membri ai Familiei Regale, misiunea si datoria noastra este sa promovam potentialul si adevarata eleganta a Romaniei. Iar moda si designul sunt doar doua elemente prin care acestea se manifesta.”

Bun gust si preparate fine

La capitolul gastronomie, invitatii au fost rasfatati cu preparate rafinate, dar si cu bomboane raw. Domnisoarele s-au putut delecta cu mostre de cosmetice, iar domnii au savurat o gama larga de vinuri. Un eveniment in care arhitectura si moda s-au impletit intr-un mod minunat, o seara cu stralucire si culoare.

Text: Andreea Maria Varlan