Yummy Mummy, primul salon de frumusete dedicat mamelor

Yummy Mummy, primul salon de frumusete dedicat mamelorIn Bucuresti s-a deschis primul salon de frumusete dedicat in intregime proaspetelor mamici. Salonul se numeste Yummy Mummy si raspunde tuturor nevoilor pe care le au femeile ce abia au nascut. Ideea apartine Anei-Maria Zamfir, o mamica preocupata atat de ingrijirea si sanatatea copilului cat si de propria sa ingrijire si frumusete.

 

 Rasfat pentru mame si copii

La salon pot veni mamicile impreuna cu cei mici, rasfatul fiind de ambele parti. In timp ce mamele se lasa pe mainile specialistilor in estetica, copilul este ingrijit de profesionisti in babysitting care se ocupa de alaptat si schimbat scutecele, asigura buna dispozitie prin diverse jocuri, carti si filme de desene animate. In plus, exista chiar si un coafor pentru copii, iar cei mici vor putea pleca acasa cu o tunsoare proaspata si trendy.

Pentru ca sarcina isi lasa urme vizibile asupra corpului, de la caderea parului, pigmentarea tenului si pana la vergeturi si celulita, serviciile pe care salonul le ofera prospetelor mamici, sunt strict adaptate acestor nevoi.

”Ca mam?, sarcina ?i primii ani dup? na?tere au fost perioadele în care am simtit cel mai mult nevoia de timp pentru mine. Timpul alocat cândva pentru propria îngrijire s-a scurtat semnificativ. Acesta a fost motivul pentru care am decis s? deschid un salon special pentru mame. Unde s? poat? veni, f?r? griji, împreun? cu copilul ?i unde s? poat? g?si solu?ii pentru problemele estetice cu care se confrunt?, fie ca e vorba despre o simpl? coafur?, fie despre un tratament profesionist pentru vergeturi”, spune Ana-Maria Zamfir, proprietara Yummy Mummy.

 

Text: Madalina Manole