Ziua buna se cunoaste dupa cafeaua pe care o bei dimineata

Intr-un oras mereu agitat si aglomerat ca Bucurestiul este destul de greu sa descoperi „oaze‟ de liniste unde sa-ti incepi ziua cu o cafea aromata, facuta ca la carte, un loc unde muzica buna, in surdina, sa te ajute sa-ti incarci bateriile pentru orele lungi de munca.

Totusi, astfel de locuri exista, iar noi am testat pentru voi atmosfera si meniul de la Coffeeshop Company Bucharest, loc unde, pe langa un sortiment variat dedicat iubitorilor de cafea, poti sa si mananci o masa de pranz gustoasa si satioasa.
Daca lucrezi in zona Floreasca-Dorobanti sau daca ai o intalnire de afaceri si vrei sa imbini utilul cu placutul, poti sa-ti asiguri o portie de energie comandand o supa crema de ciuperci si crutoane sau, pentru cei mai pretentiosi, o supa crema cu somon si creveti, humus cu garnitura de legume proaspete, un burger clasic sau un cheeseburger etc.

Indiferent de alegere, important este ca gustul nu te dezamageste, nici modul in care arata ceea ce comanzi. Fie ca este vorba despre o floare conturata cu smantana care se iteste din farfuria cu supa, ori de inimi care plutesc pe suprafata spumei din ceasca de cappuccino, bucatarul si barmanul isi pun imaginatia la treaba si incearca sa te surprinda placut si in acest mod.

Intre „Vienna coffee house‟ si „coffee to go‟

Locul iti ofera senzatia de reinterpretare a traditionalei „Vienna coffee house” (nu degeaba este o afacere austriaca de familie, prezenta in 23 de tari, cu peste 300 de cafenele in portofoliu), ce intalneste ideea moderna „coffee to go”, proprie timpurilor agitate pe care le traim.


Daca vrei mai multe detalii despre tipurile de cafea din care este preparata aici cea mai iubita bautura din lume, cafeaua, interesant de stiut ar fi faptul ca se folosesc exclusiv boabe de cafea Arabica premium, cultivate in zone muntoase. Din miile de varietati Arabica, au fost selectat 20 cu o singura origine, avand coduri genetice compatibile, deci care se completeaza una pe cealalta. In doze mici si prin atributele genetice sunt potrivite pentru o prajire blanda, in cuptoare clasice, pentru a oferi un mix ideal de arome.

Si pentru ca la o cafea si dupa o masa buna nu strica o barfa mica, inofensiva, persoane publice din mediul artistic, cum ar fi Cornel Ilie din trupa Vunk, isi gasesc refugiul la etaj, pe canapelele confortabile din piele.

 

Text: Oana Baltoc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *