10 ani de Alb Negru

Se cunosc negru pe alb, se tachineaza si sunt cei mai buni prieteni! Baietii de la Alb Negru, Andrei Stefanescu si Kamara Ghedi, se bucura de un succes rasunator pe scena muzicala autohtona, iar de curand au implinit 10 ani de cariera. Echipa Tonica a fost alaturi de ei in cel mai frumos moment al carierei lor, marcat printr-un concert aniversar intr-un club bucurestean. Party-ul Alb Negru a fost plin de culoare si surprize: un nou album – TENtatii, un nou single- TENtatii si un nou videoclip. V-am facut curiosi?

 La multi ani, Alb Negru! Care este cea mai frumoasa amintire din ultimii zece ani?

Andrei Stefanescu: Eu cred ca toata aceasta perioada este o amintire placuta pentru noi. Am trait atat de multe momente frumoase si nu tot timpul am trait bine, ceea ce ne-a intarit si ne-a facut si mai uniti. Atat momentele extraordinare, cat si momentele mai putin placute de-a lungul timpului au contribuit la implinirea acestor zece ani. Chiar si acest eveniment maine va fi bifat la amintirile frumoase. Sa implinesti zece ani ca trupa, pe piata muzicala din Romania, este un traseu dificil.

 

Care sunt prioritatile voastre in momentul de fata?

Kamara: Din punct de vedere muzical, avem promovarea clipului pe care urmeaza sa-l lansam in premiera, pe care nici Andrei nu l-a vazut. Piesa este realizata de echipa DeMoga Music, iar clipul este regizat de Alex Ceausu dupa un scenariu gandit de mine. Avem si un album aniversar care aduna mai multe piese din perioade diferite ale trupei noastre, dar si mai multi artisti: Connect-R, echipa DeMoga Music, Shift, Ralflo si Rares. Este un album care uneste atat artisti buni cat si compozitori buni, care creeaza o punte de legatura intre acesti zece ani si urmatorii zece ani de Alb Negru.

 

Ce va vedeti facand fiecare peste alti zece ani?

Kamara: Muzica, cu siguranta!

Andrei: Eu nu-mi mai fac planuri pentru ca viata isi are cursul ei. In momentul de fata, ma vad facand tot muzica, insa nu pot spune ca peste zece ani voi mai face acelasi lucru. Poate voi ajunge la un alt nivel, intr-o alta structura, poate mai multi, poate mai putini… nu se stie. Mai putin de doi niciodata! (rade). Suntem multumiti de ceea ce facem acum, si atat cat inca publicul mai gusta piesele noastre, nu vom interveni niciodata.

 

10 ani de Alb Negru, 5 albume si un single nou

 

Ce ne puteti spune despre noul single TENtatii?

 

Kamara: Este o piesa foarte frumoasa, cu un mesaj precis si care speram sa va tenteze. Ramane sa vedem feedbackul publicului.

 

Nu se “pupa” tentatia din fictiune cu cea din realitate

Care sunt tentatiile carora nu le puteti rezista?

Andrei Stefanescu: Tentatii sunt peste tot. Tentatiile sunt cele pe care le vedem cu totii si o sa vedeti in videoclip care sunt tentatiile noastre. Suntem baieti si tentatiile noastre sunt fetele, numai ca in videoclip este pura fictiune iar noi ne jucam rolul.

Kamara: Tentatiile noastre ne asteapta acasa.

 

Compatibilitatea voastra profesionala se vede negru pe alb! Cum va intelegeti in viata personala?

Kamara: Eram deja prieteni inainte sa ne apucam de acest proiect, iar decizia de a face aceasta trupa a fost luata in timp.

Andrei: Suntem cei pe care ii vedeti pe scena.

 

Cum v-ati descrie unul pe celalalt intr-un singur cuvant?

Andrei: Negru!

Kamara: Alb!

 

Un mesaj pentru Tonica TV…

Andrei: Noi facem zece ani, va dorim si voua la fel de multi ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati de piesele Alb Negru!

 

Text: Alexandra Lupu