10 modele de cizme pe care să le porţi în această toamnă

Pe măsură ce reducerile de vară se sfârșesc și colecțiile de toamnă / iarnă încep să ruleze în magazine, vine timpul să ne gândim la ce avem nevoie pentru garderoba sezon nou. Dacă eşti în căutarea unei noi perechi de ghete sau cizme, am adunat 10 dintre modelele noastre preferate pentru acest sezon şi ţi le împărtăşim şi ţie.

Indiferent dacă doreşti să încerci un stil nou, să continui cu unul clasic sau să înlocuieşti o pereche veche, am adunat zece modele care intră în ultimele tendințe, dar care au potențialul de a deveni must-ul din orice garderobă.

Deci, dacă te afli în magazin pentru a-ţi achiziţiona o nouă pereche de cizme, iată modelele pe care abia așteptăm să le adăugăm în garderoba de iarnă, din acest an, și să le purtăm şi în anii ce vor veni.Cizmele slouchy

Cizmele din piele de șarpe Paris Texas sunt un plus pentru garderoba oricui.  Combinate cu o rochie de genul unei cămăși albe lungi, acestea dau un look elegant şi uşor de purtat. Modelul costă acesta costă 500 de lire sterline.

Ghetele de drumeţie

Ghetele de drumeție merită cu siguranță atenţia ta, datorită reputației lor de încălţăminte confortabilă. Această versiune simplă de la Ganni va arăta chic cu niște blugi drepţi. Modelul costă 300 de lire sterline.

Cizmele până la genunchi

Chiar de pe podium, aceste frumoase cizme crem de la The Row sunt o modalitate excelentă de a încerca cizmele până la genunchi, în această toamnă – acest model este o dovadă că cizmele cu toc, pot alungi picioarele, pe lângă faptul că sunt extrem de elegante. Acestea costă 1575 de lire sterline.

Cizmele de cowboy

Cizmele de cowboy au revenit într-un mare fel, în urmă cu câteva sezoane – iar modelul nu dă semne de scădere a popularităţii. Dacă îţi doreşti ceva puțin diferit, îţi propunem să alegi modelul cu broderii, ca cel de la Brother Villies, la 989 de lire sterline.

Cizma şosetă

Indiferent că o porţi cu colanți, pantaloni sau cu picioarele goale, investiția într-o pereche de cizme clasice, cu model de șosete este cu siguranță o modalitate excelentă de a-ți actualiza preferinţele în încălțăminte. Elegantă și uşoară, cizma cu șosetă poate deveni cu ușurință perechea ta preferată de încălţăminte de sezon. Gianvito Rossi vinde acest model cu 695 de lire.

Tocul sculptat

Distrează-te cu încălțăminte în această iarnă, optând pentru un toc sculptat. Această pereche Charles & Keith are un finisaj extraordinar şi nu este orientată spre o anumită tendință încât să se demodeze curând. În plus, costă doar 29 de lire sterline.

Chelsea boot

Dacă nu ai deja o pereche de cizme Chelsea simple în garderoba tău, atunci aceasta este perechea pe care trebuie să o achiziţionezi neapărat. Modelul de bocanc poate fi purtat cu aproape orice din garderobă, iar asta va mai dura ani. Modelul din imagine costă 135 de lire sterline.

Cizma burgundy

Dacă doreşti să te îndepărtătezi un pic de culorile neutre din această toamnă, îţi sugerăm să ridici ştacheta şi să încerci frumoasa cizmă bordeaux Prada. Ea face echipă bună cu fusta de lungime medie și tricotată, foarte confortabilă. De asemenea, modelul vine într-o nuanță de roșu aprins, dacă vrei să fii mai îndrăzneaţă. Modelul costă 930 de lire sterline.

Gheata un pic mai groasă

Cauţi ceva puțin mai gros? Ghetele mici şi drăguțe de la Givenchy ţi-ar servi de minune în fiecare sezon rece, mulţi ani. Ghetele pot fi combinate cu fuste până la gleznă și cu blugi skinny. Modelul poate fi achiziţionat la 965 de lire sterline.

The white mini

Dacă urmărești versatilitatea sezonieră, îţi plac trendurile, atunci nu poți rata cizma albă. Această pereche cu toc de la Jil Sander, de exemplu, merge la fel de bine şi primăvara, dar și la mijlocul iernii. Ea costă 600 de lire sterline.

Text: Bettina Cristea

Photo: Harper’s Bazaar, Freepik