Încălţăminte de vară, dacă nu eşti mulţumită de degetele de la picioare

Nu toate avem laba piciorului aşa cum ne dorim. Drept urmare, pe timpul verii vrem să ne ascundem degetele de la picioare, mai ales dacă nu avem pedichiura făcută.

Odată cu cerinţele consumatorilor, au apărut şi soluţiile. Brandurile s-au adaptat şi au creat încălţăminte de vară pentru persoanele care nu doresc să-şi expună degetele de la picioare.

Află de AICI ce formă au picioarele tale ca să vezi ce spun despre tine şi ce încălţăminte ţi se potriveşte!

Fie că alegi sandalele cu botul acoperit, espadrile sau saboţi, iată care sunt cele mai în vogă modele din acest an.

Cum să ai picioare sexy în cinci paşi simpli – Vezi aici!

Pentru o piele tonifiată a picioarelor, mai elastică şi cu un aspect întinerit, pe lângă exerciţiile fizice, apelează la un supliment pe bază de colagen hidrolizat, bogat în vitamina C, E şi acid hialuronic ca cel de la Benesio. Scapă de vergeturile provocate de schimbările bruşte ale greutăţii cu tratamentul şoc format din crema şi fiolele Stretch Marks.Tot ce trebuie să ştii despre picioarele umflate

De cele mai multe ori, vara, laba piciorului se umflă şi există probabilitatea ca încălţămintea să ne strângă sau să nu ne mai vină deloc.

Majoritatea cauzelor umflării picioarelor sunt leziunile, şezutul îndelungat ori statul prea mult în picioare. Uneori, însă, umflarea picioarelor ar putea fi semnul unei afecţiuni mai serioase din organism, precum bolile cardiace.

În sezonul cald, cel mai adesea, umflarea picioarelor este rezultatul acumulării de lichide în organism, temperaturile ridicate stimulând reţinerea acestor fluide.

Remedii pentru a nu mai avea picioarele umflate

Pentru a preveni sau ameliora durerile şi umflăturile picioarelor, sunt recomandate exerciţiile fizice efectuate periodic, chiar şi la locul de muncă. Totodată, drenajul limfatic, aplicarea de creme, unguente sau spray-uri pe bază de heparină, care au efect anticoagulant, evitarea expunerii prelungite la soare, purtarea încălţărilor confortabile şi evitarea statului picior peste picior pot fi benefice.

Află mai multe remedii pentru a scăpa de această afecţiune de AICI!

Text: Bettina Cristea

Photo: Freepik, Vogue