25% dintre romani au probleme cu somnul, anunta cel mai important program pentru dormit

-0a0a0a0aDormeo_Octaspring_imagine_generalaStiati ca aproape jumatate dintre romani se trezesc dimineata cu dureri de spate, gat sau lombare, iar 35% dintre acestia nu se simt odihniti? Sau ca mai mult de un sfert dintre romani au probleme cu somnul, un factor decisiv asupra calitatii somnului fiind si tipul saltelei pe care se doarme – un subiect prea putin discutat pana in prezent?

In acest context, Dormeo, cel mai important program pentru dormit, marca a companiei Studio Moderna, anunta lansarea unei noi game revolutionare de saltele si perne, rezultatul a peste 20 de ani de cercetare in domeniu. Dormeo Octaspring® imbina calitatile tuturor saltelelor existente pe piata intr-un singur produs revolutionar, ce va redefini conceptul de confort si va va oferi un somn perfect!

Elementul Octaspring® reprezinta un pas inainte datorita tehnologiei revolutionare: structura sa speciala in forma de fagure permite flexibilitatea 3D si asigura o circulatie superioara a aerului. Saltelele au in compozitie materiale atent selectionate, de calitate superioara, ce respecta mediul inconjurator si sunt foarte durabile in timp.

In viziunea designerului belgian Willy Poppe, Octaspring® a avut o misiune clara: sa devina cea mai confortabila saltea, fara compromis in ceea ce priveste calitatea, suportul corpului dar si protectia mediului. Dupa nenumarate prototipuri, Poppe a descoperit si perfectionat elementul-cheie al acestei saltele: cilindrul din Ecocell cu 8 fete si structura de fagure, denumit Octaspring®.

Colectia de produse Dormeo Octaspring® cuprinde 3 game de saltele – Octaspring® 3000, Octaspring® 6000 si Octaspring® 8000 – si 2 tipuri de perne – cu forma anatomica si cu forma clasica. Cele 3 tipuri de saltele difera in functie de structura nucleului, de numarul de elemente Octaspring® si de duritatea acestora.

In plus, pernele din colectia Octaspring® respecta fizionomia corpului si sustin perfect zona cervicala, pentru un somn confortabil si sanatos, intr-o pozitie corecta si fara puncte de presiune.

 

Text: Andreea Popescu