30 de ani de Collistar

30 de ani de CollistarCompania de cosmetice Collistar implineste 30 de ani, ocazie cu care lanseaza colectia aniversara ce poarta acelasi nume, Anniversary Collection, in editie limitata si contine cele mai indragite produse care au facut brandul atat de cunoscut, insa ceva mai special… with a touch of gold.

Brandul italienesc scoate, asadar, pe piata un tratament special dedicat tenului, imbogatit cu aur coloidal, o colectie de rujuri cu o noua infatisare si o noua formula, un scrub de corp cu particule de aur, un spray de corp aromat, dar si produse care accelereaza bronzul.

Designul si eleganta ambalajelor ocupa un loc extrem de important. Magia machiajului se regaseste in seturile de trei culori pentru o aplicare umeda, dar si uscata a fardului si un eye primer pentru aplicarea corecta a acestuia. Este, asadar, vorba despre o serie de seturi speciale, care imbina finetea italiana cu eleganta, toate acestea pentru a celebra femeia si 30 de ani de succes.

Text: Ruxandra Raica

martie 28th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate