5 coafuri tip coada de peste

Sezonul acesta se poarta impletiturile. Sunt sofisticate, sexy, jucause, romantice, indraznete si usor de adaptat. Indiferent de tipul intalnirii, momentul zilei sau tinuta, impletiturile pot lua diferite forme si te pot scoate din anonimat, oferindu-ti o imagine sexy si in acelasi timp inocenta. Un fel de ange ou demon.

Pentru ca suntem pasionati de frumos, iar tu, draga cititoare, frumoasa, inteligenta si moderna, esti interesata de tot ceea ce este nou in materie de beauty si ingrijire, ti-am pregatit un material in care te punem la curent cu cel mai sic stil de coafuri al momentului, si anume fishtail sau coada de peste.

Echipa Tonica TV a facut o vizita salonului Top Cut pentru a afla care sunt cele mai cautate coafuri, avand ca punct de pornire impletiturile, foarte pe val anul acesta, si, astfel, va prezentam cinci coafuri tip coada de peste, usor de realizat si cu efecte fabuloase.Fishtail, trend de covorul rosu

Coafura fishtail sau coada de peste este preferata vedetelor in acest sezon! Seducatoare, pretentioasa, romantica si usor erotica, impletitura coada de peste este etalata, cu gratie, si pe covorul rosu! Daca iti place si vrei sa aduci coafurile inspirate de vedetele de la Hollywood, chiar in moda strazii, numai bune atat pentru evenimentele speciale, cat si pentru o simpla plimbare, sper ca ti-am fost de ajutor. Coafura ta tip coada de peste trebuie sa ti se potrivesca, iar tu trebuie sa stii sa o alegi in functie de personalitatea ta si starea de spirit. Poarta-te cu stil, zambeste si vei fi cu siguranta o aparitie. In plus, si in tendinte!

Text: Alexandra Lupu