5 semne clare ca este timpul sa pui punct relatiei

5 semne clare ca este timpul sa pui punct relatieiCu siguranta, toate stim cand o relatie nu mai merge asa cum trebuie, insa fiecareia dintre noi ii trebuie un timp diferit pentru a accepta situatia si a lua decizia de a incheia socotelile cu partenerul de viata. Ne dorim sa fim fericite, implinite si iubite, insa, cateodata, aceste asteptari nu ajung sa se indeplineasca si atunci, dupa multe sanse acordate, punem punct fara cale de intoarcere. Iata primele semne care ar trebui sa te puna pe ganduri si sa te impinga la o analiza atenta a relatiei.Nemultumirea

Daca tu esti o fire vesela si mereu cu zambetul pe buze, dar in prezenta lui esti mereu suparata, atunci este clar ca exista o problema intre voi doi. O relatie trece atat prin momente bune, cat si prin momente rele, dar, daca deja vezi doar partea negativa, atunci trebuie sa tragi semnalul de alarma. Cu cat ai mai multe nemultumiri fata de partener, cu atat esti mai departe de relatia perfecta.

Cearta

Cearta este normala intr-o relatie atat timp cat nu depaseste niste limite. Sunt cupluri mai certarete si cupluri mai linistite. Indiferent din care categorie faci parte, trebuie sa vezi cat de des intri in conflict cu partenerul. O relatie cu scandal va conduce, mai devreme sau mai tarziu, la separare, pentru ca va veni un moment cand unul dintre voi va ceda nervos si va pune punct.

Violenta

Atat violentele verbale, cat si violentele fizice nu trebuie tolerate. Cand un barbat loveste o femeie, este clar ca nu mai pot continua pe acelasi drum. Orice atitudine neobisnuita cu care te surprinde in mod neplacut partenerul trebuie cantarita, caci inseamna ca s-a schimbat ceva in relatia voastra sau in sentimentele lui.

Comparatia

Ti se intampla deseori sa iti compari propria relatie cu o alta? Nu o mai face! Este toxic pentru starea ta. Fiecare cuplu are propriile sale manifestari si credinte si un stil de viata diferit de al vostru, astfel incat nu poti pune in balanta situatiile. Pe de alta parte, daca faci constant comparatii, inseamna ca tu nu esti multumita de relatia ta. Gandeste-te! Mai exista cale de intoarcere?

Sexul

Conexiunea pe care partenerii o au in intimitate poate salva de multe ori o relatie de la esec. Daca simti ca lucrurile s-au racit intre voi si pasiunea a scazut, atunci este timpul sa-ti reevaluezi relatia. Exista posibilitatea sa nu mai ai nimic in comun cu omul de langa tine si ultima scanteie care mai palpaia intre voi sa se fi stins, lasand in loc o obisnuinta care va ucide in final orice urma de sentiment.

Text: Madalina Manole