7 semne ca te place cu adevarat si nu vrea doar o aventura

Actiunile unui barbat spun totul despre el, asa ca fii atenta la semne. Multe femei s-au aflat in aceasta situatie ciudata in care se intalnesc de cateva luni cu un barbat pe care il plac, intrebandu-se si intrebandu-l si pe el in cele din urma: „Incotro se indreapta relatia noastra?”

Raspunsul pe care femeile il primesc este de cele mai multe ori unul vag. Este ca si cum barbatul intrebat ar incerca sa mentina totul intr-o zona gri, acea zona a unei relatii ambigue, care ii permite sa nu se dea prea mult peste cap. Fara prea mult efort, el se bucura de compania ta, de conexiunea emotionala si, probabil, de intimitate sexuala.

A intelege daca un barbat te place cu adevarat si daca este interesat si de altceva in afara de sex, te va ajuta sa-i lasi in urma mai devreme pe aceia care nu fac altceva decat sa iti piarda timpul. Te va ajuta si sa scapi de vesnica intrebare pe care o adresezi prietenelor tale: „Oare chiar ma place sau vrea doar sa se culce cu mine?”

Un tip care te place cu adevarat si care isi doreste o relatie sanatoasa si de lunga durata cu tine va face tot felul de gesturi care sa iti arate clar care sunt intentiile lui. Iata care sunt cateva dintre principalele astfel de gesturi:1 Te suna sa te invite in oras

Daca te place, aranjeaza din timp totul. Contrar parerii generale, este adevarat in cazul barbatilor de orice varsta. Unii dintre ei se folosesc de mesaje text, dar nu vor ezita nici sa te sune.

2 Este interesat de pasiunile si de gusturile tale

Este atent si retine ce iti place si ce nu. Daca ai mentionat vreun vin care iti place, sau daca ai spus ceva despre un restaurant pe care il preferi, te va surprinde cu acel vin, respectiv invitandu-te la restaurantul de care ai vorbit.

3 Vrea sa te impresioneze in diverse feluri

Se va da in spectacol daca intr-adevar te place. Ca si in cazul pasarilor, masculul se umfla in pene si incearca sa para cat mai mare si cat mai impunator pentru a atrage atentia partenerei. Daca este agitat, s-ar putea sa vorbeasca mult despre el si despre realizarile lui. Poti sa-l ajuti sa se relaxeze spunandu-i ceva ce iti place la el, iar el va deveni si mai curios in ceea ce te priveste.

4 Vrea sa fie eroul tau

Chiar daca in zilele noastre nu mai inseamna acelasi lucru sa fii erou ca in vremea cavalerilor, barbatii simt totusi sa se comporte intr-o astfel de maniera atunci cand vor sa cucereasca femeia de care le place.

5 Vrea sa te simti pretuita, iubita si in siguranta

Gesturile care ar putea sa iti demonstreze toate acestea sunt de genul condusului prin traficul orelor de varf, prin tot orasul, ca sa te vada cateva minute. Daca vine sa te ia de acasa si sa mergeti la el, apoi te duce acasa cand se lasa noaptea, este un semn destul de evident ca incearca sa iti intre in gratii.

6 Isi face planuri cu tine

Si nu numai atat, dar se comporta ca si cum abia asteapta sa fii numai a lui. Va vrea sa fie evident pentru tot restul lumii ca esti numai a lui. Oricat de tentant ar fi, ideal este s-o luati usor; tocmai pentru a nu sfarsi ca relatia anterioara in urma careia ai suferit suficient. Va puteti gandi in prima faza la o excursie scurta impreuna, sau sa mergeti impreuna la un concert, sau la un tur al muzeelor. Daca il vezi ca incearca sa va faceti program impreuna in viitor, e semn ca vrea sa fie cu tine mai mult decat cu oricare alta femeie.

7 Este gata sa astepte pana esti pregatita

Nu este vorba despre un numar concret de intalniri sau de o anume perioada de timp in care trebuie sa astepte, dar stim cu totii ca este esential sa puteti avea o conversatie relaxata despre ce inseamna sexul pentru fiecare dintre voi, asta inainte de a ajunge impreuna in pat. Un barbat care isi doreste exclusiv sex, nu va avea rabdarea necesara.

Trebuie sa stii ca barbatul care te place cu adevarat este acela care are grija sa observi asta, chiar daca trebuie sa isi infranga timiditatea pentru a face pasii necesari.

Text: Ionut Solescu