Aceste 5 aspecte le au in comun toate cuplurile longevive

5-aspecte-pe-care-le-au-in-comun-toate-cuplurile-longevive-1_resultChiar daca in ziua de astazi relatiile de lunga durata nu mai sunt la moda, iar partenerii nu mai au rabdare nici sa se descopere si nici sa-si acorde sanse pentru ca relatia sa functioneze, iata ca totusi mai exista cupluri in care trainicia este cuvantul de baza. Oare care sa le fie secretul? Ei bine, inainte de toate, lucrurile pe care acestia le au in comun. Se pare ca acesti statornici au in comun cel putin aceste 5 aspecte pe care le descriem mai jos.Secretele relatiilor longevive

Nu sunt gelosi

Relatiile de lunga durata se bazeaza, in primul rand, pe incredere. Daca unul dintre parteneri este gelos, va fi suficient cat sa intervina in armonia relatiei si, in timp, il va exaspera pe celalalt cu intrebarile absurde si crizele sale. De aici incolo va incepe dezbinarea relatiei. Totodata, punctam ca gelozia vine dintr-o mare neincredere in propria persoana, semn ca ar trebui evaluat in amanunt acest aspect inainte de a-i contoriza celuilalt iesirile si cuvintele.

Iata de ce fug barbatii de relatiile stabile

Nu sunt negativisti

Daca va uitati la cuplurile din jurul vostru care se mandresc cu ani de relatie, veti observa ca partenerii sunt extrem de optimisti. Optimismul si gandirea pozitiva ii ajuta sa depaseasca momentele grele si sa mearga mai departe. De exemplu, intr-un cuplu in care ambii parteneri sunt astfel, o cearta va fi uitata mai usor si nu va avea urmari grave. De obicei, persoanele caracterizate de aceste calitati nu sunt ranchiunoase, nici razbunatoare, fapt ce ajuta foarte mult la evolutia si dezvoltarea unei relatii.

Fac lucruri separat

Longevitatea unei relatii este asigurata si de faptul ca cei doi parteneri nu se sufoca unul pe celalalt. Isi respecta spatiul intim si respecta individualitatea celuilalt, aspecte care ajuta foarte mult pe termen lung. Astfel, cei doi nu se plictisesc si se reintalnesc la finalul fiecarei zile cu aceeasi pofta de a sta impreuna si cu acelasi dor de a se revedea ca la inceputul relatiei. Totodata, acest aspect ofera detalii importante si despre increderea de care scriam mai sus.

Greseli grave pe care le fac cuplurile pe retelele sociale

Cauta impreuna consensul

Atingem un punct sensibil al relatiilor, si anume comunicarea. Din cauza lipsei de comunicare sau a unei comunicari defectuoase multe cupluri aleg sa-si spuna adio mult prea devreme. Atunci cand ambii parteneri stiu sa-si transmita opiniile in mod elegant, ascultandu-le, totodata, si pe ale celuilalt, problemele incep sa dispara pe rand. Cuplurile fericite vorbesc mult, se asculta, se inteleg si se sprijina, cauta echilibrul intr-o discutie si stiu, cu ajutorul cuvintelor, sa aplaneze orice conflict. Chiar daca este o abilitate greu de deprins, nu este imposibil sa ajungi sa o stapanesti, trebuie doar sa-ti doresti!

Obiceiuri care iti pot salva relatia daca le faci inainte de culcare

Adora sa faca lucruri noi5-aspecte-pe-care-le-au-in-comun-toate-cuplurile-longevive-2_result

Pentru a evita monotonia unei relatii, este necesar ca cei doi parteneri sa se surprinda reciproc. O relatie care aduce constant noutati este o relatie de durata. Va place sa descoperiti locuri noi, sa cunoasteti oameni noi sau sa incercati lucruri inedite? Daca raspunsul este da si exista acest aspect in comun, este foarte posibil sa imbatraniti impreuna.

Daca iti doresti sa-ti imbunatatesti viata sexuala, iata care este afrodisiacul romanesc considerat planta dragostei! Click aici!

Text: Madalina Manole