Adelina Pestriţu are COVID-19

     

Influencer-ul, în vârstă de 33 de ani, Adelina Pestriţu, a anunţat aseară, prin intermediul Instagramului, că are COVID-19.

Anunţul a fost făcut de vedetă chiar din parcarea spitalului, după ce aflase rezultatul testului.

„Dragii mei, nu aș fi vrut să fac acest story, dar vreau să știți de la mine. Așa cum le știți pe cele bune, vreau să le știți și pe cele rele. Vreau să știți prin ce trec în momentul de față. Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros, am venit, mi-am făcut un test. Testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent. N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust.

Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros. O să vă țin la curent, pe măsură ce voi putea să comunic ceea ce se întâmplă din păcate. Dar astea e, nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră. Protejați-vă, purtați mască și aveți mare grijă de voi. Sănătate multă. Și vreau să vă mai spun un lucru: o să fie bine. Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei, dar eu am mare încredere că va fi totul bine. Poartă mască în continuare, da?”, a spus Adelina următorilor ei de pe Instagram.

Anunţul influencer-ului, că nu are gust şi miros, a venit la doar câteva ore după ce aceasta, tot în cadrul unor Instastories, spusese că are un brăduţ în masină care miroase a vanilie. Adelina, după cum a povestit chiar ea, şi-a achiziţionat o maşină nouă, şi pentru că doreşte să schimbe mirosul de autoturism nou, a apelat la brăduţul parfumat.