Regina Elisabeta a II-a are COVID-19

Regina Elisabeta a II-a, în vârsta de 95 de ani are COVID-19. Iată ce anunț a făcut Palatul Buckingham!

Farmaciștii Catena recomandă balsamul reparator pentru buze de la Rilastil din gama RIPARATRICE, un tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.

Din fericire, Regina Angliei se confruntă cu simptome ușoare, iar medicii nu își fac probleme cu privire la starea ei de sănătate.

Potrivit mesajului transmis de Palatul Buckingham, Regina a fost testată pozitiv cu coronavirus. Aceasta se confruntă, din fericire, cu simptome ușoare. Deși a fost infectată cu un virus extrem de năucitor, dorește să își continue îndatoririle la Windsor, săptămâna viitoare.

„Palatul Buckingham confirmă faptul că Regina a fost testată astăzi pozitiv pentru Covid. Majestatea Sa se confruntă cu simptome ușoare asemănătoare răcelii, dar se așteaptă să continue îndatoririle ușoare la Windsor în cursul săptămânii viitoare” a transmis Palatul Buckingham.Prințul Charles, testat pozitiv pentru a doua oară

Nici Prințul Charles nu a stat departe de virusul năucitor. Acesta a fost depistat pozitiv a doua oară în această lună. Starea sa de sănătate este una bună, însă trebuie să se odihnească pentru a reuși să se pună pe picioare cât mai repede.

Foto: hepta