Afla totul despre nasterea si cresterea copilului in cadrul AtelierEle

Afla totul despre nasterea si cresterea copilului in cadrul AtelierEleIn luna noiembrie, in cadrul proiectului AtelierEle va avea loc workshopul „Bine ai venit pe lume!” care le va ajuta pe tinerele mamici sa se descurce in primele luni de viata ale nou-nascutului. Specialistii prezenti la workshop vor vorbi despre dezvoltarea armonioasa a nou-nascutului si despre rolul medicului pediatru in ceea ce priveste urmarirea evolutiei copilului.

Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta Pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, si primul specialist in chirurgie plastica pentru copii va va invata care este modalitatea corecta de ingrijire a nou-nascutului. Psihoterapeutul Anda Pacurar, supervizor acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania, Federatia Romana de Psihoterapie si Asociatia Europeana de Psihoterapie, le va consilia pe mamele care se tem de pierderea statutului social odata cu venirea pe lume a copilului.

Georgeta Musat vine la AtelierEle pentru a oferi suport educational, social si medical viitoarelor mamici. Simona Vladica, doctor in psihologie si profesor in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, va va consilia in legatura cu principalele schimbari care intervin dupa nastere. Psihoterapeutul Simona Cotorbai va va invata cum sa va cunoasteti mai bine copilul, pentru a putea alege mai usor mediul potrivit care sa-i dezvolte potentialul maxim, iar Luana Danet va impartasi audientei experientele nasterii.

Workshopul „Bine ai venit pe lume!” va avea loc in fiecare zi de miercuri din intervalul 3-27 noiembrie (5, 12, 19, 26 noiembrie), intre orele 18.30 si 21.00, la Promenada Mall. Pentru inscrieri, accesati AtelierEle. Taxa de participare pentru toate cele patru intalniri din cadrul workshopului „Bine ai venit pe lume!” este de 200 RON. Persoanele care se inscriu pana la data de 10 octombrie vor plati o taxa de participare de 150 RON/workshop, beneficiind de oferta early bird.

Text: Ruxandra Dumitrescu