Ai implinit 30 de ani? Iata motivele pentru care sa te bucuri de aceasta varsta!

decupat_30 de ani-poza principalaPentru multe femei, pragul de 30 de ani este un moment dificil si este privit cu nesiguranta, teama si tristete. De fapt, realitatea ar trebui sa fie alta, deoarece aceasta este considerata cea mai frumoasa varsta si exista motive intemeiate pentru a te bucura de ea.Un nou inceput

Fiecare decada are frumusetea si placerile ei. Daca cei 20 de ani pe care i-ai lasat in spate au construit temelia, iata ca, de la 30, te poti ocupa de finisaje. Insa, totodata, trebuie priviti ca un nou inceput. Acum este momentul cand poti trage linie si stabili ce iti doresti pe mai departe. Nu uita: fiecare nou inceput trezeste noi sentimente si noi emotii. Bucura-te de ele!

Mai multa incredere in fortele proprii

Inconstient sau nu, dupa varsta de 30 de ani, increderea in noi insine creste si, odata cu ea, si stima de sine. Devenim mult mai sigure pe sentimentele, pe deciziile si pe gandurile noastre. Stim ca, in toti anii pe care i-am traversat pana acum, am invatat, am experimentat si am definitivat constructia unei personalitati.

Se filtreaza prietenii

Daca, pana acum, anturajul a dictat cercul de prieteni, iata ca sita celor 30 de ani se pune in functiune. In liceu, in facultate sau la primul loc de munca, cu siguranta ne-am facut prieteni, avand in comun spatiul si mai putin celelalte caracteristici. Odata cu distantarea fizica, se cern si prietenii si, astfel, la 30 de ani, vei avea langa tine doar acele persoane de care te leaga sentimente adevarate si o compatibilitate pe masura. Si, credeti-ne pe cuvant, acesta este motiv nu doar de bucurie, ci si de mandrie.

decupat_30 de ani poza secundaraSexul e mai bun la 30

Conform studiilor, femeia este femeie in adevaratul sens al cuvantului dupa implinirea varstei de 30 de ani. Frumusetea matura si siguranta gesturilor o fac sa devina mult mai atragatoare, aspecte care se rasfrang pozitiv in toate domeniile vietii. De asemenea, experientele traite pana acum ii ofera o alta viziune asupra partenerului si, implicit, asupra sexului. Fara inhibitii, sexul este mai bun la 30 de ani!

30 inseamna echilibru

Nu conteaza ca ai ajuns la 30 de ani si nu ai o relatie serioasa, nu esti casatorita si nu ai copii sau o cariera stabila. Acum este momentul echilibrului in viata ta, deci, cu ceea ce ai acumulat pana acum si cu ceea ce-ti doresti de la viitor, ai toate sansele sa bifezi punctele de interes maxim ale prezentului.

Bucura-te si savureaza fiecare moment din viata ta fara sa-ti pese de varsta! Pana la urma, varsta este doar un numar!

Text: Madalina Manole