Aida Parascan este chef de restaurant

Aida Parascan este chef de restaurantAida Parascan, cea care a castigat show-ul culinar MasterChef in 2013, a devenit chef-ul Restaurantului Naan Food & Drink Studio din centrul Capitalei. La doar un an de la deschidere, localul se reinventeaza prin preparate noi si noi metode de gatire si servire a celor deja existente.

Noul meniu sarbatorit cum se cuvine

Imbogatirea meniului a fost sarbatorita printr-un Late Media Lunch la care au fost invitati peste 20 de bloggeri, dar si personalitati din sfera mondena care au putut gusta proaspetele delicatese culinare gatite de Aida Parascan. Printre acestea se regasesc scoici cu sos tapenade, sushi Maki&Caliornia, carne salada, hamburger de Black Angus, coaste de porc in bere neagra si file dorada all’acqua. Aida Parascan este chef de restaurantPreparatele au fost asociate cu vinuri de inalta calitate si cu un desert pe masura. Aida Parascan a declarat ca este extrem de incantata de serviciile de top pe care le ofera restaurantul, cu atat mai mult, cu cat se folosesc ingrediente naturale si de calitate, iar varietatea retetelor poate satisface toate gusturile.

Text: Madalina Manole

mai 26th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate