Alessia este… fata rea

Elena Baboia, cunoscuta sub numele de scena Alessia, a facut parte din trupa Oxigen, dar adevaratul debut pe piata muzicala l-a facut cu piesa “Boro Na Sou Po”, piesa care a urcat imediat in topuri si a devenit un adevarat hit al anului 2010. De atunci si pana astazi, artista a reusit sa cucereasca inimile fanilor prin piese ritmate ca “Find Me” sau “Ale Kumaye”. Cele mai recente single-uri, “Hacker de sentimente” si “Vorbe letale” featuring Pavel Stratan, au propulsat-o din nou in topuri si i-au deschis usile succesului pe plan muzical.

Indragita artista a filmat de curand videoclipul noii sale piese intitulate sugestiv “Fata rea”. Pentru aceasta, Alessia si-a schimbat din nou lookul si s-a transformat intr-o adevarata… fata rea. Si cum din poveste nu putea lipsi… baiatul bun, acesta a fost interpretat de Robert Comanescu, fostul dansator de la Flamingo Boys, care apare si in cel mai recent clip al Simonei Nae, “Indian Summer”, dar si in videoclipul Innei “Club Rocker”.

Echipa Tonica TV a fost prezenta la filmarea videoclipului si va relateaza intocmai atmosfera din culise.

 Tonica Tv: Care este tema videoclipului? Ce se intampla in videoclip?

Alessia: Este un clip de imagine, care se axeaza mai mult pe vestimentatie si pe atitudine.

 

Tonica Tv: Cate tinute vei schimba in clip?

Alessia: Cam 5. Voi fi bad girl cu sapca, cu camasa si bad girl cu bici. O sa vedeti!

 

Tonica Tv: Ti-ai schimbat coafura special pentru acest videoclip?

Alessia: Da. Acestea sunt si tendintele si am si vrut neaparat sa fiu in tendinte. Hairstylistii mi-au pus culoarea somon pe varfuri, dar de luna viitoare, surpriza, o voi schimba iarasi!

Pentru Alessia, fiecare videoclip nou vine impreuna cu o schimbare de look, si cum din toamna artista le pregateste pe plan muzical o noua surpriza fanilor, suntem nerabdatori sa aflam cum ne va surprinde si din punct de vedere al hairstylingului.

Alessia: In urmatoarele 6 luni avem planificate 6 schimbari de look, in fiecare luna va fi alta!

Videoclipul piesei “Fata rea” este regizat de Alin Surdu, alaturi de care Alessia a mai filmat alte doua clipuri in trecut, asa ca ne-am permis, intr-o scurta pauza de filmari, sa-l intrebam cat de “rea” este blondina in culise:

Alin Surdu: Alessia este impulsiva, expansiva, vesela si energica. Ma oboseste putin, dar tocmai din aceste motive ies chestii misto!

La final, artista a tinut sa le transmita un mesaj fanilor sai:

Alessia: Va astept pe facebook-ul meu: AlessiaOfficial. Va pup si va multumesc ca imi urmariti activitatea. Va doresc o vara racoroasa!”

 

Text: Madalina Manole