ALESSIAH se joacă ping-pong cu părinții

Alessiah, cea mai tânără artistă din România, face parte din portofoliul MediaPro Music & Universal Music Romania, odată cu lansarea single-ului “Hurricane”.Cum îți petreci timpul în izolare?

De când #stauacasa, am avut mai mult timp pentru a exersa la canto, chitară și am avut inspirație pentru a compune versuri. Cred că este un plus pentru toți artiștii faptul că acum au ocazia să facă muzică mai mult în această perioada, nu mai sunt evenimente la care trebuie să meargă sau concerte. Mă consider norocosa că am acest hobby și că nu mă pot plictisi în casă niciodată cu muzică. Îmi place, totodată, să ies în curte să mă joc alături de câinii mei sau să mă joc ping-pong cu părinții.

Ce provocări ai întâmpinat în perioada asta?

Nu pot spune că am întâmpinat obstacole. Îmi lipsesc, într-adevăr, ieșirile cu prietenii, plimbările în parc și mi-e dor de un prezent frumos, dar încă nu m-am plictisit de casă. Stau în conferințe pe Zoom, unde fac cursurile online de la școală, apoi pe grupurile de whatsapp cu colegii, mult timp pe Instagram și TikTok. Nici nu-mi dau seama când trece ziua.

Care este primul lucru pe care îl vei face după ce revenim la normal?

Primul lucru pe care îl voi face după ce vom reveni la normal va fi, cu siguranță, să mă revăd cu cei dragi. Îmi este foarte dor de prietenii mei, de rude și de oamenii cu care lucrez! 

Faci sport în perioada asta?

Da, mai ales că petrec destul de mult timp în casă, stand online pe diferite platforme. Sunt norocoasă că am o grădina unde pot face exerciții.

Recomandări de muzică:

Aș vrea să nominalizez doi artișți și două trupe:

The Weeknd – este unul dintre artiștii mei preferați, are un timbru special și piesele lui mă liniștesc mereu; Saweetie – când o ascult mereu îmi da un vibe foarte cool, e super drăguță.

Havana – trupa Havana este foarte interesantă, piesele lor mă inspiră foarte mult.

City girls – piesele lor mereu mă fac să mă simt mai bine și au o atitudine de invidiat.

Recomandări de filme:

Clueless – îl recomand turoror, mai ales celor care se uită la  comedii romantice!

Bohemian Rhapsody – mi-a plăcut acest film enorm, este despre trupa “Queen” și cum și-au clădit carieră.

Gossip girl – este serialul meu preferat, este mai mult pentru adolescenți, dar eu m-am uitat și cu mama mea la el. Este interesant și plin de intrigi.

Recomandări de cărți:

Soulmates – de Holly Bourne

Casă strâmbă – de Agatha Christie

 Text Alexandra Lupu