Amadeus a lansat „November Rain‟, videoclip-tribut Guns N’ Roses

Trupa Amadeus a lansat o varianta proprie a hitului „November Rain‟, semnat Guns N’ Roses, piesa cult a anilor ’90, considerata o capodopera a istoriei muzicii rock.

Varianta Amadeus, interpretata de cele patru artiste la vioara, violoncel si pian, este completata de un videoclip dramatic, semnat de echipa The Brothers M, si filmat in cateva locatii spectaculoase din Romania, mai putin cunoscute de turisti.

„Noi am crescut cu muzica trupei Guns N’ Roses, iar varianta noastra a piesei November Rain este un elogiu adresat acesteia si muzicii anilor rock glam. Dar November Rain inseamna si momentul deciziilor categorice din viata. Pornim la drum alaturi de acel cineva caruia ii oferim toata increderea. Ulterior se intampla sa ne lovim de un zid de dezamagiri. Se ivesc tensiuni, discutii, iar deznodamantul depinde de abilitatea fiecaruia de a se darui celuilalt, mai mult decat asteapta sa primeasca‟, in viziunea Andreeei Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus.Adela&Cove: „Suntem ca un cuplu casatorit‟

Mesajul transmis de Amadeus

Dincolo de muzica, in ultimii doi ani de zile, Andreea a imbratisat profesia de life coach. Experienta ei in aceasta zona a contribuit, de altfel, la mesajul pe care grupul Amadeus il transmite prin aceasta piesa.


”Pasiunea nu e de ajuns, iubirea se construieste in timp, cu grija si rabdare. Sunt multe cupluri care ajung sa se desparta pentru ca nu inteleg asta si fug la primul obstacol. Viata este formata din griji si preocupari, si atunci cand gasesti bulgarele de lumina, trebuie sa-l cresti, sa ai grija de el si nu sa il iei ca si cum ti se cuvine. In fiecare zi, cu rabdare”, incheie Andreea Runceanu.

Trupa Amadeus a concertat in ultimii 15 ani in peste 30 de tari, printre care in cadrul show-ului Dior de la Monte Carlo, la Festivalul International de Film de la Cannes, la Gala Formula 1 Auto din Viena, La World Expo Shanghai, la Opera din Barcelona, dar si la o mare gala caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor saraci din Africa.

Femeile puternice si curajoase au aceste obiceiuri!

Au fost prezente si la deschiderea Bienalei de la Venezia, precum si la evenimentele de lansare a unor noi modele auto si a colectiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra si Dubai.

Ai observat ca Printul William si sotia sa, Catherine, se tin foarte rar de mana in public? Afla de aici care este motivul!

Text: Oana Baltoc