Andra Gogan, idolul copiilor din Romania

Danseaza, canta, dubleaza vocile personajelor Disney, prezinta emisiunea “I love Violetta” si isi petrece anual toata vacanta de vara la Phoenicia Holiday Resort, animand copiii din complex. Nu are vacanta si nici nu isi doreste… la 16 ani! Este o adolescenta atipica: nu se fardeaza decat in concerte, nu exagereaza cu hainele scumpe, nu chiuleste de la scoala si are pasiuni diverse, pe care le priveste in mod constructiv, ca pe o afacere de lunga durata, care o vor ajuta pe viitor.A intrat in Cartea Recordurilor pentru “Cel mai lung concert sustinut de un copil”

Iubeste copiii si copiii o iubesc pe ea. Chiar daca nu o recunosc tot timpul, ii adora vocea si sunt innebuniti dupa personajele pe care le interpreteaza. Munceste incontinuu de la 5 ani, iar la 10 ani a intrat in Cartea Recordurilor pentru “Cel mai lung concert sustinut de un copil”, care a durat peste 3 ore si a inclus un repertoriu de peste 55 de melodii. Si daca atunci avea la activ peste 16 CD-uri scoase impreuna cu fratele ei, Razvan, acum are dublu, chiar 32 de CD-uri, ale caror melodii le compun exclusiv ei. Si nu se plictiseste de cantat niciodata, declara ca si in timpul liber canta la chitara, face coveruri dupa piese celebre si… danseaza!

Prezinta concertul sold out “Violetta Live”

Idolul ei este momentan Violetta, starul din serialul TV cu acelasi nume, care a creat isterie in lumea adolescentilor. Si o urmareste indeaproape, a fost chiar pe platourile din Spania, unde a intrat in contact cu toate personajele. In Romania, prezinta emisiunea “I love Violetta” si va intra pe scena in deschiderea concertului “Violetta Live” din Romania, in Bucuresti, pe 2 septembrie.

Noua ne place Andra foarte tare pentru ca este un star in devenire, iar noi sustinem micile vedete care cresc frumos si ajung mari. De aceea, am fost la Mamaia, unde aceasta mai are program inca o luna la Phoenicia Holiday Resort si am luat-o la intrebari. Despre ea si familia ei, despre moda si stil, despre scoala si pasiuni, despre muzica si dans. Altceva? Va invitam sa vedeti singuri, doar pe Tonica TV!

Text: Catalina Buzdun