Andra Gogan, un nou record

Andra Gogan, un nou recordDupa ce, in urma cu 7 ani, a reusit sa intre in Cartea Recordurilor pentru Cel mai lung concert live sustinut de un copil, iata ca Andra Gogan a doborat un nou record. Este vorba de reusita sa de a aduce pe aceasi scena, in calitate de coregraf de aceasta data, nu mai putin de sapte trupe.

Dance Star Romania

Talentata artista, desi are doar 17 ani, a participat anul acesta la concursul Dance Star Romania, din postura de coregraf al trupei de dans Academia Amicii, aducand pe scena nu mai putin de sapte trupe, si astfel reusind incredibila performanta de a se califica cu toate la concursul din Croatia.

Cea mai frumoasa experienta. Bucuria pe care ati avut-o pe scena si reactia cand ati auzit rezultatele a fost cel mai frumos cadou pentru parinti, public si pentru mine. Va pup si va iubesc pentru toata pasiunea pe care o aveti pentru dans! Ne-am calificat in Croatia cu toate trupele! Sunt mandra de voi, Academia Amicii“, a scris Andra Gogan pe pagina sa de Facebook.

Text: Madalina Manole

februarie 25th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate