Cursuri de dans si canto pentru copii cu Andra Gogan

Andra Gogan nu mai are nevoie de prezentare, dar activitatile pe care le intreprinde cu cei mai mici dintre cei mici, da.

Conduce Academia de dans „Amicii”, care include trupe de dans cu copii cu varste cuprinse intre 4 si 17 ani, coordoneaza copilasi la canto impreuna cu Robert Costin, pe care il stiti de la „Vocea Romaniei”, si face coregrafie pentru o trupa de majorete de la liceul la care invata, cu care a facut turul Balurilor Bobocilor de anul trecut.

Un palmares impresionant pentru o adolescenta de doar 17 ani, dar, daca luam in calcul faptul ca Andra e pe scena de la 4 ani, e simplu sa ne dam seama ca iubeste ceea ce face.

Iar daca asistati la o singura ora de dans cu ea, o sa va convingeti ca, de fapt, iubeste copiii foarte mult si toate acestea le face din pasiunea pentru ei.

Nu are weekenduri libere, nu are timp de un prieten sau de distractie decat rareori, dar diplomele si medaliile pe care le castiga impreuna cu trupele pe care le coordoneaza o fac cea mai fericita.

O puteti urmari pe Disney Channel, unde dubleaza vocile unor personaje celebre precum Doctorita Plusica, Printesa Sophia sau Izzy din „Jake si Piratii din Tara de Nicaieri”, in weekenduri concerteaza si danseaza alaturi de Fargolino si Amicii prin malluri sau in sali de spectacole, iar pentru cursurile de dans si de canto, puteti gasi mai multe detalii pe paginile Fargolino si Amicii.Dance Star Romania − ultimul record absolut

Dupa ce, in urma cu 7 ani, a reusit sa intre in Cartea Recordurilor pentru Cel mai lung concert live sustinut de un copil, iata ca Andra Gogan a doborat un nou record. Este vorba despre reusita sa de a aduce, pe aceeasi scena, in calitate de coregraf de aceasta data, nu mai putin de sapte trupe.

Talentata artista, desi are doar 17 ani, a participat anul acesta la concursul Dance Star Romania, din postura de coregraf al trupei de dans Academia Amicii, aducand pe scena nu mai putin de sapte trupe si astfel reusind incredibila performanta de a se califica cu toate la concursul din Croatia.

Text: Catalina Buzdun