Saptamana Modei pentru Copii a strans vedete de toate varstele

Prima editie a Kids Fashion Week in Romania a fost un real succes. Si nu o spunem noi sau designerii, pentru ca am fi impartiali; o spune media, care vuieste de atunci despre fiecare prezentare in parte.

Designerii celebri Catalin Botezatu, Maria Simion, Clara Rotescu sau Rita Muresan au fost completati cu brio de branduri precum Chicco, designeri la inceput de drum − Corina Craciunoiu si casele de moda deja cunoscute − Ambra Design si Aioffe.Copiii VIP-urilor, mici vedete

Foarte interesant a fost ca designerii au fost sustinuti de vedete, iar copiii vedetelor au fost, de data aceasta, micile staruri, printre copiii selectati de Catalin Botezatu sau Maria Simion regasindu-se Irina Columbeanu, Antonia Anghelescu-Huidu, Clara Chirila s.a.m.d.

Mai mult decat atat, mici vedete au fost pe scena si nu neaparat in prezentari: Andreas Maxer ne-a incantat cu prima lui piesa, iar Andra Gogan a facut un show pe cinste, asa cum ne-a obisnuit.

Din interviul in exclusivitate prezentat pe Tonica TV veti afla ce a inspirat-o pe Rita Muresan in crearea pieselor pentru copii si multe detalii din interior de la unul dintre fondatorii Aioffe, Ioana Manea.

Urmariti-ne cu incredere, va garantam un material interesant cu si despre Saptamana Modei pentru Copii, prima editie din Romania.

 

Text: Catalina Buzdun