Andrea Bocelli şi întreaga sa familie, diagnosticaţi cu noul coronavirus

Marele tenor italian, Andrea Bocelli, a dezvăluit publicului că în luna martie a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta nu a dorit să-şi sperie fanii şi de aceea a păstrat informaţia secretă.

Bocelli nu ar fi recunoscut nici acum, însă s-ar fi aflat oricum din presă dacă acesta ar fost surprins că merge la spitalul Cisanello să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe alţi bolnavi. Tenorul a fost diagnosticat alături de alţi membri ai familiei sale, declară acesta pe pagina sa de Facebook, majoritatea acuzând tuse.

Simptomele pe care le-a avut artisul au fost uşoare: „Am făcut testul şi am văzut că sunt pozitiv. Sincer, când am aflat, era 10 martie, m-am aruncat în piscină pentru că eram bine. Numai febră uşoară, 37.2 – 37.3”, a povestit el jurnaliştilor.

Andrea Bocelli, în vârstă de 61 de ani, este un tenor italian de pop opera și cântăreț de operă. A înregistrat cincisprezece albume de studio, atât cu muzică clasică cât și pop, alte trei compilații cu cele mai bune cântece și douăsprezece albume de operă înregistrate (La bohème, Il trovatore, Werther, Pagliacci, Cavalleria rusticana, Carmen, Tosca, Andrea Chénier, Roméo et Juliette, Manon Lescaut, Turandot și Aida), toate acestea fiind vândute în peste 75 de milioane de exemplare la nivel mondial.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images