Andreea Marin Banica: colectia pentru bebelusi Violet si cartea Pretuieste viata

Pe data de 1 decembrie a acestui an Andreea Marin Banica lanseaza la Carrefour Romania colectia pentru bebelusi Violet si cartea Pretuieste viata. Cei care sunt interesati sunt asteptati pe aleea centrala a Carrefour Romania unde vor avea parte de surprize atat copiii cat si parintii.
Violet by Andreea Marin Banica, prima linie  pentru bebelusi Irina Schrotter Kids, include o inovatie pe piata din Romania, un body extensibil special creat pentru pielea sensibila a celor mai mici dintre clientii Carrefour, precum si o colectie de hainute pentru botez, de calitate ridicata la preturi convenabile. Inovatia este asadar un body cu chilotel extensibil, elastic si in zona dintre picioruse, atat in latime cat si in lungime, o idee simpla care are, insa, avantaje ce fac mult mai usoara viata copilului, implicit si a mamei. Noul produs vine in intampinarea a trei probleme cu care se confrunta parintii din toata lumea oferind solutia pentru:
Fiind dedicat celor mai dragi si firave fiinte, acest proiect are in acelasi timp si o cauza umanitara: o parte din banii obtinuti in urma vanzarilor, vor fi donati pentru ajutorarea copiilor bolnavi. Astfel, orice parinte care cumpara un produs Violet va genera si o donatie, actul de cumparare fiind transformat in acelasi timp intr-un gest de suflet pentru un alt copil care nu se poate bucura de o familie iubitoare sau de sanatate.
Cartea Pretuieste viata e adresata in special mamelor, precum si tuturor celor care doresc sa invete din experientele unor femei deosebite care au reusit in viata. Este prima carte din colectia Albumele Andreei.