Avanpremiera colectiei Takko pentru primavara-vara

Takko primavara-varaPrezent in 16 tari din Europa cu propriile magazine, brand-ul Takko este unul dintre cele mai intalnite la noi in tara. Cu un design primitor si detalii in care se prezinta detaliile sezonului, Takko a intrat rapid in preferintele clientilor din Romania. La inceputul saptamanii am participat la o avanpremiera a colectiei de primavara-vara.Locatie la inaltime si cocktailuri

Organizatorii au ales pentru acest eveniment o locatie situata la inaltime, mai exact la etajul 5, de unde se vedea atat de frumos Bucurestiul luminat de sarbatori. Nu au fost prezente foarte multe persoane, parerea mea e ca au fost exact cat sa nu fie aglomeratie. Au participat persoane din media si cateva vedete si impreuna am vazut cateva dintre piesele vestimentare pe care brand-ul Takko ni le sugereaza pentru primavara ce vine. Desi ma asteptam la o mica prezentare de moda, de data aceasta a fost diferit. Hainele erau asezate pe stand, putand fi admirate de aproape de catre domnisoarele si doamnele aflate la eveniment.

Culoare si magie

O atmosfera de petrecere, cu baloane cu heliu, prajituri si cocktailuri colorate, care sa sparga culoarea vremii de afara a fost exact ce trebuia pentru a ne incepe ultima saptamana dinainte de Craciun. Daca la majoritatea petrecerilor de saptamana aceasta decorul a fost potrivit sarbatorilor de iarna, aici a fost exact invers. Multa culoare, tinute lejere, muzica de lounge au fost doar cateva dintre detaliile care au facut evenimentul sa fie unul deosebit. Cel mai captivant moment al serii a fost numarul de magie sustinut de Cristian Pestritu care a distrat publicul feminin prin diferite trucuri de carti de joc. O avanpremiera prezentata in mod inedit, intr-o atmosfera relaxanta, la inaltime.

Text: Andreea Maria Varlan