Baby Boom Show – Primul targ international din Romania pentru copii intre 0-5 ani

TARGCOPIICu o saptamana inaintea Sarbatorilor de Pasti, peste 20.000 de bucuresteni sunt asteptati sa intre in universul Baby Boom Show, primul targ international din Romania, dedicat copiilor intre 0-5 ani si viitoarelor mamici.

Baby Boom Show se va desfasura in perioada 14-17 aprilie, la Romaero Baneasa, Bucuresti,  in cadrul unui pavilion modern de 3000 de m2, situat in zona de business a Bucurestiului, in imediata apropiere a aeroportului Aurel Vlaicu, un spatiu expozitional ce ofera multiple avantaje expozantilor si vizitatorilor.

La Baby Boom Show vizitatorii vor gasi produse si servicii lansate in premiera sau oferite la pret promotional: articole vestimentare pentru copii cu varsta intre 0 si 5 ani si pentru viitoarele mamici, jocuri si jucarii, carucioare, trusouri pentru nou-nascuti, scaune auto pentru bebelusi, mobila si accesorii pentru camera bebelusului, leagane, dulciuri, diverse servicii (agentii de baby-sitting, asigurari, servicii bancare).

Expozantii se pot inscrie la Baby Boom Show pana la data de 15 martie 2011, conform informatiilor disponibile pe www.babyboomshow.ro.

Baby Boom Show este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii.

Echipa Euroexpo Trade Fairs este responsabila pentru succesul editiilor precedente ale targului Kidex si a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Print & Sign, Advertising Show, Digital Print & Sign, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Expo Francize, Wellness Show sau Cleaning Show.