Beneficiile Movial+ în cazul bolii artrozice

O treime dintre persoanele cu vârsta peste 65 de ani prezintă dovezi clinice și/sau radiologice ale artrozei– cea de-a patra cauză principală de dizabilitate, la nivel mondial.

Dincolo de statistici, fiecare avem în familie sau printre cei apropiați cel puțin o persoană cu simptome de rigiditate, limitarea mobilitatii și dureri articulare. Pe lângă durerile articulare, dificultățile în/la mișcare afectează semnificativ calitatea vieții pacienților și a celor din preajma acestora, limitându-le activitățile cotidiene.

Pe de altă parte, fiecare dintre noi am resimțit durerea articulară în diverse momente, fără a fi diagnosticați cu artroză. De aceea, calmarea durerii și relaxarea musculară ne ajută să avem un confort articular sporit și lejeritate în alegerea activităților sportive, chiar și în desfășurarea activităților cotidiene.De ce să alegeţi terapia IN/OUT Movial+

Pentru calmarea durerilor articulare sau pentru îmbunătățirea mobilității și a flexibilității articulațiilor, vă recomandăm terapia IN/OUT Movial Plus.

Movial+ cremă conține substanțele active necesare refacerii structurilor tesutului conjunctiv de la nivelul articulatiilor: acidul hialuronic și glicozaminoglicanii hidrolizați. Movial+ cremă  este unicul produs de pe piata din  România, cu aplicare topică, care are in compozitie acidul hialuronic. Acesta, prin acțiunea sa antiinflamatorie, asigură calmarea durerii articulare, relaxarea musculară și confortul articular! Acidul hialuronic vine să potențeze acțiunea glicozaminoglicanilor hidrolizați din compoziția cremei Movial+, care blochează angiogeneza, reducând suplimentar inflamația, respectiv durerile articulare.

Prin aceasta sinergie a produșilor din compoziția cremei Movial+, efectul asupra articulațiilor este eficient, sigur și rapid.

Studiile clinice efectuate au relevat scăderea rapidă a durerii, recâștigarea mobilității articulare pe termen lung și îmbunătățirea calității vieții la pacienții diagnosticați cu artroză, care au beneficiat de terapie cu Movial+ atât în aplicații externe, sub formă de cremă, cât și în administrare internă (capsule, supliment nutritiv).

Ce este suplimentul nutritiv Movial+

Prin acțiunea sa sistemică, suplimentul nutritiv Movial+ pune la dispoziția organismului elementele constitutive esențiale ale articulațiilor, stimulând secreția endogenă de acid hialuronic cu greutate moleculară ridicată și de colagen hidrolizat de tip II, cu efect de îmbunătățire a calității lichidului sinovial, regenerare a cartilajului, reducerea durerii articulare și creștere a mobilității. Lor li se alătură ingredientele naturale precum vitamina C și extractul de rodie cu efect antioxidant și antiinflamator.

 Atât Movial+ cremă, cât și Movial Plus supliment nutritiv (capsule cu administrare orală), sunt recomandate în scop preventiv dar și curativ, dovedind eficiență terapeutică, atat la persoanele diagnosticate cu Boala Artrozică, cât și la persoanele sedentare sau cu risc de afectiuni articulare.

Movial+ cremă nu prezintă contraindicații, fiind recomandat astfel și sportivilor de performanță, chiar și copiilor peste 3 ani.