Bioenergie pentru o viata sanatoasa

Bioenergie pentru o viata sanatoasa Interviu cu dr. Atena Neacsu Deputati, senatori, ofiteri SRI si SPP, preoti, magistrati, medici, cantareti (printre care Aurelian Temesan si formatia Vama Veche), fotbalisti (Rica Raducanu) dar si oameni simpli au apelat la serviciile dr. Atena Neacsu, specialist in bioenergoterapie, hipnoza si fitoterapie.

„La ora actuala, in Romania traiesc doar patru terapeuti profesionisti. Restul nu se pricep!”, sustine dr. Atena Neacsu, care potrivit spuselor domniei sale, este unul dintre ei. Fara sa-si faca publicitate, faima dr. Neacsu, care traieste impreuna cu mama sa intr-un apartament modest din Capitala, a trecut demult de granitele tarii noastre. Dansa a fost solicitata pentru colaborari in Franta, Elvetia etc. Calitatile paranormale ale dr. Atena Neacsu au fost descoperite la varsta de patru ani si jumatate, de catre parintii acesteia. Dupa ce a terminat Politehnica,  bioterapeuta a urmat cursurile Facultatii de Medicina. Ulterior a fost admisa la Institutul de Parapsihologie Alexei Pavlov de la Kirovograd, Ucraina. „Nu vindec cu diploma, ci cu harul lui Dumnezeu, ne-a declarat aceasta. Bioterapeuta este mama a doi copii: Larisa, 25 de ani, absolventa a Facultatii de Istorie si Dragos-Ion, de 23 de ani, student in anul trei la Jurnalism.
 
Primul bioterapeut care a descoperit antidotul cancerului pulmonar
Anual, peste 1000 de persoane, cu diverse afectiuni, unele chiar foarte grave, ii trec pragul casei. „Tratez in proportie de 100% chisturi, fibroame uterine, afectiuni hepatice si pulmonare, spondiloze cervicale, discopatii lombare, afectiuni ale coloanei vertebrale (daca herniile de disc sunt in faza incipienta, pacientul poate fi salvat de la operatie) si ameliorez bolile cardiace si displaziile mamare”, ne-a explicat dr. Neacsu. O sedinta de bioenergie, care este asociata si cu aplicarea unor creme preparate dupa retete proprii, dureaza 25 de minute si in functie de reactia organismului se recomanda mai multe serii de sedinte (o serie dureaza 18 zile, cu o pauza de o saptamana). Dr. Atena Neacsu este cea care a descoperit antidotul cancerului pulmonar (formele usoare ale maladiei), un preparat la care a muncit 18 ani. Cu ajutorul acestuia, dr. Neacsu a reusit sa amelioreze, spre vindecare, cateva cazuri pentru care medicina traditionala nu mai oferea nici o solutie.  “Vreau sa mentionez ca nu incep un tratament fara sa primesc din partea pacientilor un set de analize si de ecografii, pentru a avea un termen de comparatie dupa efectuarea sedintelor mele ce includ transferul de energie, bioenergie, cromoterapie, fitoterapie, biomagnetism, hipnoza si meloterapie. In hipnoza m-am specializat sub indrumarea lui Alexandru Rusu, profesorul cunoscutului hipnotizator Iosefini”, a mai spus bioterapeuta. Un caz de care dr. Neacsu este legata sufleteste este cel al unui baietel care, in opinia medicilor, nu mai avea foarte mult de trait: ” Baietelul, ce suferea de astm bronsic, intr-o forma grava a fost adus la mine la varsta de patru ani si jumatate si, cu toate ca medicii i-au prognosticat doar cateva luni de viata, iata ca baiatul este din nou pe picioare. Datorita tratamentelor mele, baietelul se simte bine si acum se afla in clasa a cincea”. 

Crema pentru slabit din… venin de sarpe
Cateva sute de femei au apelat la ajutorul bioterapeutei, cu o traditie de peste 30 de ani in domeniu, pentru a-si mari sanii, fara ajutorul bisturiului si, potrivit dr. Neacsu, rezultatele nu s-au lasat prea mult timp asteptate. In functie de reactia organismului, dupa circa sase-opt serii de tratamente, femeile vor trebuie sa-si cumpere sutiene cu… doua numere mai mari. „Tratamentul nu este dureros pentru paciente si cu atat mai putin pentru mine, deoarece a trata  este foarte placut”, a mai spus bioterapeuta. Preparatele pe care dr. Atena Neacsu le foloseste in terapiile sale sunt creatii personale ce au la baza plante, radacinoase, venin de albina si de sarpe. Acestea stau la macerat cel putin trei ani inainte de a fi aplicate pacientilor (nu se dau acasa, ci se aplica numai in cabinet). Inainte de a se hotari sa vindece oameni, bioterapeuta a testat toate tratamentele pe propria piele si pe cea a familiei sale. Un astfel de exemplu este si o crema pentru slabit la care dr. Neacsu lucreaza de mai bine de 15 ani. “Abia acum crema incepe sa ofere rezultate. In numai 2 luni si jumatate am reusit sa slabesc 25 de kilograme, respectiv de la 105 kilograme am scazut la 80 si nu ma voi opri pana nu voi ajunge la 67 de kilograme”, ne-a spus aceasta. Numarul de telefon la care poate fi contactata dr. Atena Neacsu este 021 434 33 83.

Text: Mirela Marin