BioGreens, un produs pentru „tinerete fara batranete”

10.BioGreens, un produs pentru „tinerete fara batranete”Scapa de astenia de primavara cu BioGreens, un combustibil 100% natural al organismului omului modern. Compania Zenyth Pharmaceuticals a lansat BioGreens, un produs bazat pe ingrediente organice, recomandat chiar de catre Andreea Marin. BioGreens este un super-aliment vegan ce contine la un loc germenii si lastarii cu algele, spirulina si Chlorella, vitamine, minerale, fibre si enzime.

Datorita compusilor sai, BioGreens este un cocktail de nutrienti naturali, concentrati, care au un rol semnificativ in procesul de alcanizare al organismului uman, ajutand astfel in combaterea aciditatii din organism si in reglarea echilibrului acido-bazic. Acest lucru a fost demonstrat in cadrul unui studiu clinic propriu Zenyth: 80% dintre cei care au urmat o cura de BioGreens au observat cresterea alcalinizarii plasmei (*studiu clinic propriu, cu o durata de 2 luni, pe doua populatii heterogene).

 

„Sunt adepta detoxifierii minte – trup – suflet! Imi hranesc mintea si sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce imi face bine, imi da o stare pozitiva si evit sursele de stres inutile. Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lastari, alge, fibre… Daca nu aveti timp sa va pregatiti singuri sucurile din plante verzi, dac? nu aveti intotdeauna la indemana lastari sau alge, va recomand cu caldura produsul BioGreens!”, a declarat Andreea Marin. BioGreens este disponibil sub forma de capsule si pudra.

 

Text: Ruxandra Raica