Body Mind Spirit Festival – festival dedicat dezvoltarii personale

In perioada 26-28 martie 2010 a avut loc la Sala Palatului a IV-a editie a festivalului dedicat dezvoltarii personale, Body Mind Spirit Festival. Festivalul a promovat o viata echilibrata pe toate planurile: trup, minte si suflet, iar pentru  a asigura acest tel organizatorii l-au structurat pe trei planuri principale: expozitie cu vanzare de produse, seminarii de dezvoltare personala, manifestari artistice si demonstratii sportive. In cadrul seminariilor gratuite ce s-au desfasurat pe tot parcursul expozitiei, din ora in ora, si-au expus temele personalitati din domeniu, precum Oreste Teodorescu, Dr. Cristian Andrei,  Dr. Mircea Ciuhrii, Dr. Ovidiu Bojor, astrolog Minerva.
In cadrul targului au fost prezentate oferte din domeniul produselor eco si bio, produse naturiste, suplimente nutritive, aparatura medicala, bijuterii, cristale, pietre semipretioase, decoratiuni interioare, articole sportive, cursuri, carti, reviste, tratamente faciale si corporale, wellness si spa etc.
Organizatorii au amenajat si „coltul cititorului” un spatiu special creat pentru cei care si-au dorit sa citeasca cartile expuse de editurile participante.
Persoana de contact: Daniela Cristea
Tel: 0726.10.33.57