Bucuresti Mall, de 15 ani pe piata din Romania

Bucuresti Mall, de 15 ani pe piata din RomaniaDeschis in anul 1999, Bucuresti Mall este primul centru comercial deschis in Romania dupa standarde internationale. Acesta ofera peste 120 de magazine, dar si alte variante pentru petrecerea timpului liber.

 

 

 

 

 Finala „Chipul Bucuresti Mall” si concerte in aer liber

La ceas de sarbatoare, cei de la Bucuresti Mall s-au gandit sa organizeze un altfel  concurs de frumusete ca sa aleaga chipul Bucuresti Mall sau cea care va reprezenta imaginea centrului comercial in anul 2015, dar si concerte cu doua dintre cele mai mari nume ale muzicii romanesti: Delia si Smiley. Dintre 279 de concurente, juriul format din Catalin Botezatu, Valentina Pelinel, Dana Savuica si Razvan Ciobanu a ales pentru finala desfasurata in seara aniversarii mall-ului, cinci fete. Delia Ciurea, Consuela Gheorghe, Zina Zenovia Stan, Catarina Vasile si Bianca Fierbinteanu s-au luptat pentru a fi imaginea mall-ului in 2015, dar si pentru un cec in valoare de 5000 de euro. Participantele au fost sfatuite si indrumate timp de doua saptamani de catre fashion blogger Carmen Negoita care le-a invatat pe fete cele mai noi tendinte in moda.

 

Castigatoarea – lectie despre tendintele in moda

Dupa ce juriul le-a chestionat pe fete in materie de moda, frumusete, cultura generala, castigatoarea a fost aleasa. Zina Zenovia Stan a fost cea care a castigat un contract cu o agentie de modele, un cec de 5000 de euro si ravnita cina cu Bogdan Vladau. Ea a fost cea care a avut intrebarea cea mai grea din partea Danei Savuica, dar totodata cea care a raspuns cel mai elocvent la chestiunea legata de tendintele in moda din sezonul acesta.

 

Eveniment la doar cateva grade si oameni inghetati

La o asemenea temperatura, mi s-a parut groaznic sa organizezi un eveniment de asemenea anvergura. Participantele, pe langa faptul ca erau date cu ulei, au defilat intr-o temperatura neprietenoasa, invitatii au inghetat de frig, iar artistii s-au imbracat foarte gros pentru a putea urca pe scena. Au fost inspirati, in schimb, sa cheme artisti ca Delia sau Smiley care au stiut sa incalzeasca atmosfera si sa faca oamenii sa uite de frigul de afara. Avand in vedere ca si la anul tot in luna noiembrie vor sarbatori, ii sfatuiesc pe organizatori sa faca tot posibilul sa fie in interior si astfel, toata lumea va fi multumita.

 

Text: Andreea Maria Varlan