Cadouri inedite de 1 si 8 martie. Afla unde le gasesti!

Luna femeii se apropie si goana dupa cadouri a inceput. Cu toate ca sedintele de shopping ne plac la nebunie si, pe cat ar fi de istovitoare pe atat sunt de relaxante, nu trebuie sa uitam ca este cea mai potrivita perioada sa iesim la o cafea si o vorba buna cu prietenele, cu sora sau cu mama. Noi va recomandam sa va folositi timpul cu folos si sa vizitati targul Dichisar de Martisor care va avea loc in weekend-ul 25-26 Februarie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucuresti. De ce sa alegeti aceasta destinatie? Ei bine este targul celei mai mari comunitati creative din Romania, Breslo.ro, si reuseste sa imbine cu succes shopping-ul cu o atmosfera fun si primitoare. Se anunta 2 zile de Fun, Food & Sisterhood!Cadouri cu dichis la Dichisar de Martisor

In peste 8 ani de activitate si cu peste 165.000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro, considerata Mecca handmade-ului autohton, este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. Iata ce cadouri inedite si pretioase puteti alege de la targ, astfel incat sa multumiti si cea mai pretentioasa femeie din viata voastra!

  • Pentru soacra si sefa? Nu am vrea sa facem vreo legatura intre caractere, insa, gusturile, cu siguranta, seamana. Recomandarea noastra sunt bijuteriile din aur si argint si hainele cu broderii pretioase.
  • Iubesti traditiile romanesti? Targul Dichisar iti pune la dispozitie cadouri reinterpretate si traduse in estetica urbana, cu umor, sensibilitate si multa creativitate.
  • Prietene nonconformiste? De la tricouri sarcastice la sosete cu mustati, aici veti gasi toate cele necesare pentru a va incanta prietenele nonconformiste.
  • Cadouri pentru copii? Da, si fetitele vor fi rasfatate la targul Dichisar de Martisor cu rochite de primavara, noi prieteni imaginari si chiar bijuterii din argint cu amprenta propriilor manute.

 

Text: Madalina Manole