Piua! 28 de ateliere pentru parinti si copii

piua-2_resultWeekend-ul acesta, pe 24 si 25 septembrie, targul Piua! isi deschide portile. Parintii si copiii sunt asteptati la Impact Hub Unirii, pe strada Halelor, nr 5, pentru a petrece momente unice si a face shopping de calitate. Intrarea este libera iar programul este incarcat de diverse activitati extra.Ateliere cu tematica surprinzatoare

Pe langa spectacole si cursuri, vizitatorii targului se pot antrena in cadrul celor 28 de ateliere ce imbina perfect arta, stiinta si joaca, astfel incat este imposibil sa nu va gasiti o activitate pe plac. De la povesti, teatru si benzi desenate si pana la pictura pe apa, magie interactiva si aromoterapie pentru copii, totul este posibil la targul Piua!

Tombole cu premii si cadouri

Organizatorii targului au decis sa le multumeasca intr-un fel deosebit celor care sustin brandurile alternative. Astfel vor organiza tombola “Multumim” cu premii surpriza: 50 de cadouri donate chiar de expozanti.

Portrete de familie haioase

Si pentru ca invitatii sa plece acasa cu o amintire deosebita de la targ, se va infiinta cabina Amelie in care vizitatorii pot intra si se pot poza in moduri haioase. Pozele vor fi transformate in magneti de frigider si astfel Piua! va deveni un moment de neuitat.

Programul complet al targului Piua! se gaseste pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/266183670419450/.

Tonica este partener media al targului Piua!, un eveniment marca Breslo.

Text: Madalina Manole