Piua! 3 motive sa mergi la cel mai tare targ dedicat copiilor

piua-3-motive-sa-mergi-la-cel-mai-tare-targ-dedicat-copiilor-jpg-2In zilele de 24 si 25 septembrie, intre orele 10:00 si 20:00, va avea loc in Bucuresti primul targ alternativ pentru copii si parinti liberi, Piua!, un eveniment marca Breslo. Tragul isi propune sa fie unul cu totul si cu totul deosebit si diferit de tot ceea ce a existat inainte la acest capitol. Piua! ofera publicului bucurestean o alternativa cu substanta in designul romanesc de calitate, dar si in proiecte independente din zona tech, STEM & edu. Mai jos veti regasi cel putin 3 dintre motivele care va vor convinge ca Piua! este alegerea cea mai buna pentru copii si nu numai.O alternativa cu suflet la mall

Piua! si-a propus sa adune la un loc branduri pe care niciodata nu le vei gasi in mall si sa le ofere celor mici o alternativa cu suflet la Baby X si Disney. Este, mai mult decat atat, un loc de intalnire in care multe dintre curiozitatile celor mici vor fi satisfacute.

Joaca, stiinta si arta intr-un singur loc

Evenimentul isi deschide portile cu o serie de activitati pentru copii, activitati care sa-i incante si sa-i delecteze totodata. Vor exista ateliere de muzica si percutie cu jocuri de tobe, cursuri de prim-ajutor, de engleza, de brodat, dar si de programare si robotei. De asemenea, cei mici se pot juca in voie cu jucarii puse la dispozitie de organizatori si isi pot demonstra creativitatea in cadrul atelierelor de profil.

Pauza pentru parinti

Atmosfera Piua! a fost gandita astfel incat sa fie nu doar pe placul copiilor, ci si pe placul parintilor. Astfel, zona pentru adulti este destul de ofertanta si include brunch cu deserturi raw-vegane, martipan si sucuri naturale, cafea si muzica buna.

Revista Tonica este partener media al targului Piua!

Text: Madalina Manole