Cadouri pe care să le faci de Paște celor dragi

 

Ştim cât de greu îţi este să fii departe de cei dragi în acest an de sărbători. Există însă marele internet şi multele aplicaţii online prin care poţi “ajunge” mai aproape de ei. Dar cum ar fi să-i bucuri şi să-i faci să mai uite de această criză cu un cadou simbolic?

Trimite-le o atenţie prin curier şi fă-le sărbătorile pascale mai frumoase. Noi ne-am gândit la câteva cadouri creative pe care să le faci celor dragi în aceste zile.

În primul rând, decorează un coş de nuiele vechi, dacă nu vrei să cumperi deja unul gata decorat. Vopseşte coşul în culori vii, de primăvară şi adaugă-i câteva flori şi o panglică.

În al doilea rând, umple coşul cu bunătăţi şi lucruri făcute de tine. Începe cu hârtia creponată pe care să o pui pe fundul coşului. O poţi tăia fâşii lungi pentru a da senzaţia de volum şi astfel coşul va părea foarte plin. Apoi, poţi face un cozonac cu Nuttela, ai AICI reţeta, şi-l poţi împacheta într-o coală de hârtie cu desene făcute de tine. Vopseşte câteva ouă cu frişcă şi coloranţi alimentari, ca AICI, şi adaugă-le în coş.

Acum ai putea adăuga o sticlă de vin sau de şampanie. Însă nu ar fi nimic creativ să pui o sticlă de băutură acolo. Aşa că, dacă ai nişte vase vintage acasă, o vază, două căni sau o farfurie, iată cum le poţi face de nerecunoscut şi să le trimiţi cadou.

O vază pictată manual de tine şi plină cu ouă colorate ar fi un cadou inedit în coş, nu-i aşa? Ce zici dacă pictezi o cană veche, iar apoi bagi în ea o lumânare groasă şi îmbrăcată în sclipici? Dacă ai o farfurie veche, de tablă, un pic ciobită pe margini este un lucru destul de vintage. O poţi picta în interior cu câteva buline colorate sau cu un mesaj de sărbători, iar înăuntru să pui prăjitura sau bomboanele tale preferate.

Vezi şi alte idei de decoraţiuni!  Alege cumpărăturile online

Iar dacă niciuna dintre idei nu-ţi surâde, poţi achiziţiona cadouri deja gândite de alţii, pe care le poţi trimite celor dragi în aceste zile.

Dacă eşti în căutarea unui coş elegant cu bunătăţuri, poţi apela aici sau la preţuri mai accesibile, de aici. Iar dacă pereferi un coş cu elemente tradiţionale, găseşti aici.

Ornamente cu flori pot fi şi ele o soluţie rapidă, cu care nu vei da greş. Poţi să achiziţionezi aranjamente cu flori de aici, dar şi de aici.

Cadouri inedite găseşti pe aceste site. Cum este o perioadă de izolare, în care toată lumea lucrează sau mănâncă din pat, o tavă din bambus cu picioare s-ar putea să fie un lucru chiar util.

 Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images, Instagram