Cadouri pentru Valentine’s day de la Rihanna

Rihanna urează tuturor o fericită Ziua Îndrăgostiților prin intermediul Savage X Fenty, marca ei de lenjerie.

Noua lansare Savage X Fenty este împărțită în patru colecții. Prima colecţie, Candy Hearts, cuprinde o gamă largă de lenjerie roșie și neagră: două sutiene “balconette” din dantelă, chiloți, bralete, jartiere și chiar două fuste care se deschid pe spate pentru a crea impresia unui trois-pieces.

Pentru completa aspectul senzual, Savage X Fenty a creat, de asemenea, mai multe accesorii, inclusiv mănuși și o mască pentru ochi din dantelă.

Pentru cele care preferă o alură mai cuminte, ansamblul sutien-balconette și tanga fără căptușeală, din colecția Linking Hearts, este brodat cu mici inimi roz și roșii, în culorile dragostei.

Colecția Seamless Fishnet a fost concepută pentru a condimenta sărbătoririle cuplurilor de 14 februarie. Cu această colecție vine propunerea unor culori îndrăzneţe: nud și senzual combinat cu roșu goji și negru caviar.

În cele din urmă, brandul creat de Rihanna s-a gândit și la bărbați! Într-adevăr, din octombrie 2020, ensSavage X Fenty a decis să-și lărgească obiectivul dezvoltând propria linie de lenjerie pentru bărbați. Iar propunerea de top pentru Valentine este halatul de baie culoare lavandă și boxerii asortați, lavender fiind de altfel o culoare statement a mărcii.

Cristina Dudău

Foto Marie Claire

februarie 9th, 2021 by Dudau Cristina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate