Cadouri pentru Valentine’s day de la Rihanna

Rihanna urează tuturor o fericită Ziua Îndrăgostiților prin intermediul Savage X Fenty, marca ei de lenjerie.

Noua lansare Savage X Fenty este împărțită în patru colecții. Prima colecţie, Candy Hearts, cuprinde o gamă largă de lenjerie roșie și neagră: două sutiene “balconette” din dantelă, chiloți, bralete, jartiere și chiar două fuste care se deschid pe spate pentru a crea impresia unui trois-pieces.

Pentru completa aspectul senzual, Savage X Fenty a creat, de asemenea, mai multe accesorii, inclusiv mănuși și o mască pentru ochi din dantelă.

Pentru cele care preferă o alură mai cuminte, ansamblul sutien-balconette și tanga fără căptușeală, din colecția Linking Hearts, este brodat cu mici inimi roz și roșii, în culorile dragostei.

Colecția Seamless Fishnet a fost concepută pentru a condimenta sărbătoririle cuplurilor de 14 februarie. Cu această colecție vine propunerea unor culori îndrăzneţe: nud și senzual combinat cu roșu goji și negru caviar.

În cele din urmă, brandul creat de Rihanna s-a gândit și la bărbați! Într-adevăr, din octombrie 2020, ensSavage X Fenty a decis să-și lărgească obiectivul dezvoltând propria linie de lenjerie pentru bărbați. Iar propunerea de top pentru Valentine este halatul de baie culoare lavandă și boxerii asortați, lavender fiind de altfel o culoare statement a mărcii.

Cristina Dudău

Foto Marie Claire