Savage X Fenty, volumul 3

Rihanna s-a întors, și nu cu o capodoperă muzicală, ci cu o altă prezentare de modă Savage x Fenty care va fi difuzată pe Amazon Prime Video.

Vedeta pop și mogul în domeniul afacerilor a postat pe Instagram un clip teaser care ne arată o parte din ceea ce va fi disponibil în magazin pentru cea de-a treia ediție a prezentării sale anuale de lenjerie, care va fi difuzată pe 24 septembrie.

Din 2019, cântăreața a transformat spectacolului de modă tradițional, care încorporează muzică live, casting divers și elemente interactive care au făcut din prezentarea anuală un punct culminant în calendarului modei din septembrie.

În scurtul videoclip, Rihanna poate fi văzută purtând o serie de stiluri sexy din viitoarea colecție de toamnă a lui Savage x Fenty, printre care se numără un halter metalic în nuanța albastru regal și un body din plasă neagră. Machiajul Rihannei este la fel de senzual, deoarece poartă un smokey eyes și buze nude sclipitoare, cu părul făcut într-un mod pe care numai Riri ar putea să-l adopte.

Farmaciștii Catena recomandă  mascara de la RILASTIL MAQUILLAGE, un rimel pentru volum cu formulă inovativă, care îmbracă genele de la rădăcină până la vârf pentru un volum intens.Nume celebre pe podium

Spectacolele anterioare Savage x Fenty au prezentat modele celebre, inclusiv profesioniști din industria modei precum Bella și Gigi Hadid, Slick Woods și Irina Shayk, precum și cântărețe de renume precum Lizzo, Normani și Rosalía.

 

Dacă putem prezice ceva despre prezentarea de luna viitoare, Rihanna sigur va ridica din nou ștacheta.

Text: Iulia Mirică

Foto: www.harpersbazaar.com, google images