Calatorie in jurul lumii in 30 de minute

Calatorie in jurul lumii in 30 de minutePerfect Tour, castigatorul distinctiei “Cea mai buna agentie de turism din Romania 2014” in cadrul celui mai important eveniment autohton din industria hoteliera a inaugurat saptamana aceasta primul Travel Boutique din Romania.

 Consultanti in turism foarte bine pregatiti

Una din calitatile acestui eveniment a fost cu siguranta profesionalismul consultantilor in domeniu. Domnisoarele imbracate precum stewardesele in safari te ajutau cu orice informatie despre orice tara doreai sa vizitezi. Pe mine m-au interesat in mod special Brazilia, Argentina, India si Maroc, iar sub indrumarea ghidului ce mi-a facut un tur vizual al acestor tari, am fost mai aproape pentru cateva minute de locurile visate. Este fascinant pentru ca datorita designului boutique-ului, esti deja cu un pas mai aproape de ceea ce iti doresti sa vizitezi. De aceea, cei de la Perfect Tour s-au gandit sa ofere clientilor patru zone tematice precum Disney, Croaziere, Circuite Explore si Exotice de unde se pot inspira pentru calatoria ideala.

 

Preturi mari, servicii pe masura         

Singurul dezavantaj al agentiei ar fi ca preturile sunt destul de piperate si nu oricine isi permite sa realizeze un sejur alaturi de ei. Dar daca conditiile si serviciile sunt precum in materialele de prezentare atunci se explica de ce tarifele lor nu sunt pentru toate buzunarele.

 

Lume putina si buna

Nu a fost foarte multa lume prezenta, dar au participat la eveniment persoanele potrivite. Dana Savuica si Florentina Opris, cele doua ambasadoare Perfect Tour au fost si ele la eveniment si au impartasit invitatilor din experientele lor alaturi de renumita agentie de turism.

 

Combinatii noi de bauturi si delicatese culinare

Ca la orice eveniment ce se respecta nu au lipsit micile gustari pregatite cu rafinament si deserturile care au fost pur si simplu extraordinar de bune. Nu pot sa nu amintesc de tiramisu foarte bine pregatit sau de crema de fistic. Toti invitatii au fost foarte incantati de partea culinara. Pentru prima data am incercat o noua combinatie pregatita de barmanul adus special pentru eveniment si am inlocuit sampania cu Metaxa cu apa tonica si portocala, care s-a dovedit a fi o bautura racoritoare, potrivita tarilor pe care as dori sa le vizitez. Un eveniment pe care l-am gustat din plin deoarece sunt impatimita a calatoriilor si de cum am pasit in Travel Boutique am avut impresia ca sunt intr-un colt al lumii, pe taram necunoscut. A fost ceva mai aparte, nou, care a ridicat standardul in randul celor aflati in domeniu.

 

Text: Andreea Maria Varlan