Campanie de consultatii gratuite pentru copiii cu probleme de greutate

Untitled-1Campania de consultatii gratuite „Copil Sanatos” cuprinde un program complet personalizat de coqntrol al greutatii, realizat pe baza unui concept integrat de diagnostic si tratament.

Campania de consultatii gratuite „Copil Sanatos” se adreseaza tuturor copiilor intre 0 si 15 ani, fiind lansata in contextul in care Romania ocupa deja locul trei in Europa la capitolul persoane supraponderale.

Campania cuprinde un program complet personalizat de control al greutatii, realizat pe baza unui concept integrat de diagnostic si tratament. In cadrul unei singure consultatii, o echipa formata din medic pediatru, nutritionist, endocrinolog, psiholog si kinetoterapeut va realiza o investigatie completa a sanatatii copilului, identificand cauzele excesului ponderal. Ulterior, familia va beneficia de un program personalizat de alimentatie, efort fizic si consiliere parentala prin care copilul sa poata reveni la un grafic normal de crestere.

Consultatiile gratuite vor fi realizate in perioada 1-15 decembrie 2010, in limita programului disponibil, de luni pana vineri, intre orele 14.00-20.00 si sambata, intre orele 9.00-13.00, la sediul din Cluj-Napoca al Centrului Medical Asteco. Pentru detalii si programari puteti suna la numarul de telefon 0751.631.688 sau vizita site-ul www.astecolifestyle.com/copil-sanatos.