Carmen Bruma este ambasadoarea Feminis Frische

Carmen Bruma este ambasadoarea Feminis FrischeRecunoscuta pentru stilul de viata sanatos pe care-l urmeaza, Carmen Bruma a devenit un exemplu pentru multe femei si astfel, ambasadoarea Feminis Frishe. Frische este o brutarie si o patiserie online cu produse ridicate la cele mai inalte standarde de productie, fabricate conform retetelor traditionale nemtesti.

Carmen Bruma prefera painea Feminis

Frische impreuna cu Carmen Bruma au demarat o serie de intalniri cu scopul de a informa oamenii despre importanta introducerii painii in meniul zilnic. In cadrul acestor intalniri, frumoasa antrenoare de fitness, a oferit sfaturi din experienta proprie si a pus accent pe mentinerea sanatatii organismului prin prisma alimentatiei. Astfel, calitatea painii pe care o consumam devine un aspect important al dietei zilnice, motiv pentru care Frische a creat painea Feminis. Aceasta este bogata in calciu, magneziu, fier, acid folic si vitamina D si este special creata pentru femei si mame.

Carmen Bruma este ambasadoarea Feminis Frische,,Intalnesc in fiecare zi femei active, puternice, care fac intr-o zi cat altii intr-o saptamana: sunt, in acelasi timp, mame, femei de succes, au grija de intreaga familie si nu uita sa aiba un stil de viata sanatos. In acest context, e nevoie de o alimentatie adecvata. Alegerea unor produse de panificatie de calitate, pregatite cu ingrediente proaspete, benefice pentru organismul nostru, consumate in doze si in momente potrivite, devine esentiala. Am regasit in magazinul online Frische atat produse special create pentru femei si mame – cum ar fi painea Feminis –, cat si produse care contin aportul de nutrienti de care avem cu totii nevoie si care au un gust excelent”, a declarat Carmen Bruma.

Text: Madalina Manole

decembrie 2nd, 2014 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate