Cătălina Ponor a făcut marele anunţ! Află când se va mărita gimnasta

Gimnasta triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, Cătălina Ponor, a anunţat că se mărită.

”Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris gimnasta într-un mesaj postat pe Instagram, alături de fotografia cu inelul de logodnă.

https://www.instagram.com/p/CDom6S8Bl5s/

Ea şi viitorul său soţ, regizorul Bogdan Jianu, care este cu 18 ani mai mare ca aceasta, se cunosc din 2006, dar formează un cuplu din 2018. Relaţia lor devenind mai apropiată încă din 2015. Cei doi nu au anunţat, deocamdată, anul în care au de gând să facă marele pas.

Cătălina a mai avut o relație serioasă, timp de patru ani, până în 2015, cu gimnastul Tommy Ramos.

Cine este Bogdan Jianu?

Bogdan Jianu, în vârstă de de 50 de ani, este regizor, mentorul său fiind Sergiu Nicolaescu, cascador, actor și liderul trupei ”Lupii Albi”. El a fost căsătorit cu artista Julia Chelaru, timp de zece ani. 

Cântăreaţa Julia Chelaru și Bogdan Jianu au format unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă, aceştia iubindu-se din anul 2000. Însă, povestea lor de dragoste a fost presărată cu o serie de bârfe legate de infidelitate, ceea ce a dus şi la divorţul acestora.Despre Cătălina Ponor

Cătălina Ponor, în vârstă de 32 de ani, este o fostă gimnastă româncă, care a participat la Jocurile Olimpice 2004 din Atena, Grecia și în 2012 la Olimpiada de la Londra. La Atena a câștigat medalia de aur, ca membră în echipa română de gimnastică. De asemenea, ea a câștigat la aceeași olimpiadă medalii de aur la bârnă și sol.

Cătălina Ponor s-a retras din activitate în 2017, anunţul fiind făcut în timpul Campionatului Mondial.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram, Cancan