Catena, farmacia inimii, mereu alaturi de tine!

shutterstock_41845711Au trecut deja 16 ani de cand farmacia Catena a facut primii pasi spre inima romanilor. Treptat, cu eforturi sustinute, farmacia Catena a reusit sa obtina si sa consolideze cel mai de pret bun al sau: increderea pacientilor sai, romanii. Astazi, Catena se poate mandri ca este, intr-adevar, farmacia inimii: un prieten pe care toti romanii se pot bizui oricand, fiindca stiu ca aici gasesc tot ceea ce le trebuie, de la sfaturi profesioniste la produse de calitate pentru sanatatea cardiovasculara si nu numai.

Un brand autentic romanesc, creat de romani pentru romani, Catena este deopotriva cea mai mare si cel mai iubit lant de farmacii din tara. Dar relatia de incredere si sprijin reciproc dintre farmacia Catena si pacientii sai nu s-a format de pe o zi pe alta, ci cu pasi marunti, dar siguri, astfel ca, in prezent, farmacia inimii a devenit farmacia tuturor romanilor.Catena, o farmacie pentru inima ta

Scopul farmaciei Catena a fost intotdeauna de a le fi alaturi tuturor celor care ii trec pragul. Intrucat „O inima sanatoasa iubeste mai mult”, farmacia Catena a lansat campania omonima, de prevenire si educare, pentru ca romanii sa duca o viata cat mai prietenoasa cu inima lor. Campania lansata de farmaciile Catena a completat eforturile deja depuse in vederea asigurarii sanatatii romanilor, reducerile si promotiile acordate in baza cardurilor specifice, dar si premiile oferite anual fiind doar cateva dintre acestea.

Catena a lansat in 2015 si aplicatia „Farmacia Inimii”, destinata dispozitivelor mobile, care ofera, pe langa accesul la preturile mici, ofertele speciale, reducerile si promotiile Catena, si sfaturi profesioniste despre mentinerea sanatatii, dar si pentru acordarea primului ajutor in situatii de urgenta, spre exemplu, cat si amplasarea celor mai apropiate farmacii Catena.

Farmacia inimii, alaturi de tine si online

Dezvoltarea permanenta a farmaciilor Catena s-a facut deopotriva in mediul offline si online. Pe langa o retea bine dezvoltata, ce cuprinde in prezent mai bine de 530 de farmacii, Catena s-a asigurat mereu ca ofera romanilor sfaturi si produse si in mediul virtual, prin intermediul site-ului catena farmacie online. Acesta pune la dispozitia milioanelor de romani care i-au devenit clienti fideli o gama larga de produse: nu doar medicamente, ci si suplimente, produse de ingrijire si frumusete, produse naturiste si altele.

Farmacia Catena, farmacia inimii, va dezvolta si de acum incolo produse si concepte destinate mentinerii sanatatii romanilor, drept recunostinta pentru increderea si sprijinul acordate de-a lungul celor 16 ani de existenta, astfel incat, si de acum incolo, sa fie cel mai bun prieten al inimii romanilor.

Text: Dana Saporan